Do's & Don'ts: Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για άψογο καλοκαιρινό στυλ!

Do's & Don'ts: Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για άψογο καλοκαιρινό στυλ!

Το δεύτερο μέρος των style tips της γυναίκας πίσω από τις κομψές εμφανίσεις των stars!

Μιλήσαμε με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη για τα do's και τα don'ts του καλοκαιρινού στυλ στην πόλη, ή στο νησί, εδώ. Σήμερα, στο δεύτερο μέρος των ενδυματολογικών συμβουλών που ετοίμασε η αγαπημένη μας στυλίστρια για το Queen.gr έχουμε στυλ στην παραλία, μαγιό, αλλά και όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου για μια μίνι καλοκαιρινή απόδραση!

Do's

Στυλ στην παραλία:

Τα vintage καπελάκια με το γείσο είναι TREND αλλά θέλουν και το ανάλογο 80’s ή sporty look! Ένα αθλητικό σορτσάκι ή ένα overall ή φορμάκι και έτοιμες.

Δεν χρειάζεται υπερπαραγωγή στην παραλία... ένα εντυπωσιακό καφτάνι αρκεί και συνδυάζεται τέλεια με ένα ψάθινο καπέλο και μία beach bag.

Τα γυαλιά ηλίου είναι fashion items! Η τάση είναι στα μεγάλα γυαλιά και στον χρυσό καθρέφτη με trend VINTAGE cat’s eye style γραμμή.

8f46fe140db479c01962ba1e74c453cc 9e92a

Κεφάλαιο μαγιό:

Η τάση είναι πάντα μία.... ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΕΙ!

Διαλέξτε την γραμμή και την εφαρμογή που σας κολακεύει για να σας δείχνουν μόνο από...θαυμασμό! Ένα πιο ακριβό μαγιό έχει πάντα πολύ καλή εφαρμογή και αναδεικνύει το σώμα. Επενδύστε!

Φέτος τα ολόσωμα κάνουν θραύση. Βλέπουμε τα ψηλόμεσα να είναι ΗΟΤ TREND με strapless κοριτσίστικα και pin up style σουτιέν.

holding one piece swimsuit e5613

Τα high waisted pin-up style bikinis κολακεύουν μεσογειακούς σωματότυπους με λεπτή μέση γιατί τραβάνε το βλέμμα και το σημείο εστίασης του ματιού πιο ψηλά και όχι στην περιφέρεια!

Φορέστε ένα εντυπωσιακό ολόσωμο αλλά συνδυάστε το με ένα σουτιέν για να το κατεβάζετε και να κάνετε ηλιοθεραπεία.

Summer getaway:

Η βαλίτσα του Σαββατοκύριακου είναι εφιάλτης! Νο1 μια beach bag που τα χωράει όλα! Μια πετσέτα χαμάμ, ένα σορτσάκι & ένα ανδρικό πουκάμισο ή φορεματάκι, τα μαγιό σας, τα αντηλιακά σας, ένα παπούτσι που σας πάει παντού, ένα παρεό που γίνεται και φουλάρι και ένα τζάκετ jean ή army & happy weekend!

Don'ts

Στυλ στην παραλία:

Στην παραλία μόνο καπέλο και ποτέ σκουλαρίκια & make up!

e82e45f2540be2fcdea68fadd782b1b7 e2ec0

Ποτέ τακούνια στην παραλία και ΠΡΟΣΟΧΗ οταν φοράτε αθλητικά... ΜΟΝΟ με κάλτσες και μετά σε σακουλάκι και στην τσάντα σας...

Μην φοράτε γυαλιά χωρίς πιστοποιημένους φακούς. Φορέστε vintage γυαλιά, αλλά αλλάξτε τους φακούς για να προστατεύσετε τα μάτια σας.

Κεφάλαιο μαγιό:

DON'T BE A FOLLOWER... INSPIRE! Φοράμε το μαγιό που μας κολακεύει και ταιριάζει στο σώμα και στην ηλικία μας ανεξάρτητα από το ποιος το φοράει ή τι λέει η μόδα.

Μην βάλετε στράπλες σουτιέν αν έχετε μεγάλο στήθος ή αν δεν... στέκεται στο ύψος του, φορέστε το με μια ωραία τιράντα που πιάνει πίσω από το λαιμό και συγκρατεί τα πάντα!

Διαλέξτε το σωστό size και ποτέ μικρότερο για να είναι όλα πάντα στην θέση τους ... δεν πρέπει ποτέ να περισσευει κατι από το μαγιό...

Μην φοράτε cut outs & ανοίγματα και κοψίματα που πιέζουν το σώμα και διαγράφουν τυχόν ατέλειες γιατί το αποτέλεσμα δεν είναι κολακευτικό.

4a1a8d7b96b4a87974758b3c10ea5991 a641b

Όχι highwaisted μαγιό με κοιλίτσα... δεν είναι κορσές... και δεν την καλύπτει... την τονίζει.

Summer getaway:

Μην φτιάξετε βαλίτσα! ΟΧΙ λεπτά τακούνια, ΟΧΙ όλα τα καλλυντικά και ΟΧΙ όλη την ντουλάπα.

Για περισσότερα super καλοκαιρινά looks, μπορείς να εξερευνήσεις την προσωπική της συλλογή, "alexSANDra on the beach", η οποία είναι διαθέσιμη σε καταστήματα στην Ελλάδα και στην Κύπρο αλλά και στο e-shop, www.stylishious.com.

Ευχαριστούμε πολύ την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη για τις πολύτιμες ενδυματολογικές συμβουλές της.