Queen Tips: 5 χρήσιμες συμβουλές για να είσαι στυλάτη ακόμη και τις μέρες που έχει καύσωνα

Queen Tips: 5 χρήσιμες συμβουλές για να είσαι στυλάτη ακόμη και τις μέρες που έχει καύσωνα

Πώς θα καταφέρεις να είσαι κομψή όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη

Εντάξει, η αλήθεια είναι πως τις μέρες που η θερμοκρασία ξεπερνά τους 35 βαθμούς, το ιδανικό σκηνικό είναι ένας καναπές, το air-condition στο φουλ και ένα εντελώς άνετο outfit.

Τι γίνεται όμως όταν τις μέρες που έχει καύσωνα εσύ πρέπει να βγεις από το σπίτι; Υπάρχει τρόπος να είσαι στυλάτη και σου αποκαλύπτουμε τα δικά μας, μικρά μυστικά, παρακάτω!

09 fall 2015 couture street style 19 683x1024 eb851

Φόρεσε μόνο ανοιχτά χρώματα

Φέτος, που τα monochrome looks είναι μεγάλη τάση, μπορείς να δημιουργήσεις πολύ σικάτα σύνολα, διαλέγοντας αποχρώσεις από την παλέτα των pastel, ή των ουδέτερων χρωμάτων.

Διάλεξε ρούχα με χαλαρή σιλουέτα

Αέρινα φορέματα, φούστες που σου επιτρέπουν να "αναπνεύσεις" μέσα στη ζέστη, αλλά και tops που δεν εφαρμόζουν κολλητά πάνω στο σώμα σου, είναι must κομμάτια για να επιβιώσεις.

Δώσε βάση στα παπούτσια

Ακόμη κι αν θέλεις να βγεις από το σπίτι φορώντας ένα εντελώς απλό outfit, μπορείς πάντα να το αναβαθμίσεις προσθέτοντας στο look σου ένα ζευγάρι σανδάλια σε έντονο χρώμα.

Όσο λιγότερα αξεσουάρ, τόσο το καλύτερο

Ναι, τα καπέλα, τα μαντήλια και τα boho βραχιόλια δείχνουν πολύ εντυπωσιακά, όμως αυτό δεν ισχύει αν δε σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα. Στον καύσωνα ο κανόνας "less is more" είναι χρυσός.

Τα σωστά γυαλιά ηλίου κάνουν τη διαφορά

Πέρα από το γεγονός πως σε προστατεύουν από τον ήλιο, τα γυαλιά σου είναι ο καλύτερος στυλιστικός σύμμαχος για το καλοκαίρι (δες και τον οδηγό με τα ωραιότερα γυαλιά της σεζόν, εδώ). Επένδυσε σε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι και κάνε κάθε σου εμφάνιση να μοιάζει πιο cool σε χρόνο dt.