Πιο αδύνατη σε χρόνο dt: 5 έξυπνα μυστικά στυλ για να κολακεύεις σωστά τη σιλουέτα σου

Πιο αδύνατη σε χρόνο dt: 5 έξυπνα μυστικά στυλ για να κολακεύεις σωστά τη σιλουέτα σου

Δες τα όλα εδώ!

Το χειμώνα, μπορείς πάντα να φορέσεις ένα φαρδύ πουλόβερ πάνω από skinny jeans για να "καμουρφλάρεις" τυχόν ατέλειες.

Όσο κι αν λατρεύουμε την πιο ηλιόλουστη και ζεστή εποχή του χρόνου, η αλήθεια είναι, πως έχει και τα αρνητικά της, τουλάχιστον όσον αφορά το καθημερινό μας στυλ. Ποια είναι τα μυστικά για να δείχνεις πιο αδύνατη μέσα στα ρούχα σου το καλοκαίρι;

Διάβασε επίσης:

Ο πιο chic τρόπος για να φορέσεις τη τζιν φούστα σου φέτος το καλοκαίρι

Μυστικό #1

Συνδύασε off-shoulder top με σορτσάκι, ή skinny παντελόνι. Είναι ένα σύνολο που πάντα θα σε κάνει να δείχνεις εντυπωσιακή, ενώ ταυτόχρονα "κρύβει" έξυπνα όλα όσα δε θέλεις να δείξεις.

Μυστικό #2

Nude σανδάλια. Πέρα από τις nude ψηλοτάκουνες γόβες, τα φλατ σανδάλια στο χρώμα του δέρματος, είναι μια ακόμη shoe επιλογή που μακραίνει το πόδι.

Μυστικό #3

Φορέματα fit-and-flare. Αν, μάλιστα, συνδυάσεις ένα τέτοιο φόρεμα με ψηλοτάκουνα παπούτσια, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη καλύτερο.

Μυστικό #4

Μάξι κιμονό. Δίνει άλλον αέρα στο look σου, ενώ παράλληλα δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας πιο ψηλόλιγνης σιλουέτας.

Μυστικό #5

Ψηλόμεσες παντελόνες. Μια ψηλόμεση παντελόνα, φορεμένη μαζί με crop top, θα σε κάνει να νιώσεις αυτοπεποίθηση στο λεπτό. Διάλεξε μια παντελόνα σε ίσια, χαλαρή γραμμή κι ένα κολλητό μπλουζάκι, αν έχεις λεπτή μέση, ή, αντίστοιχα, ένα top σε φαρδιά γραμμή και παντελόνα σε πιο στενό στυλ, αν το δυνατό σου σημείο είναι τα πόδια σου.