Εσένα πού θα σε... ταξιδέψουν τα σανδάλια σου φέτος το καλοκαίρι;

Εσένα πού θα σε... ταξιδέψουν τα σανδάλια σου φέτος το καλοκαίρι;

Το ελληνικό brand Sandalista «ταξίδεψε» τις Queenettes σε όλη την Ελλάδα!

Όταν σκέφτεσαι το ιδανικό καλοκαιρινό outfit, για το νησί, ή ακόμη και για τους δρόμους της πόλης, τι σου έρχεται στο μυαλό; Το κλασικό λευκό φόρεμα κι ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια είναι χαρακτηριστικά στοιχεία του ελληνικού καλοκαιριού και αποτελούν ένα σύνολο που πάντα σε βγάζει ασπροπρόσωπη, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Αυτό είχε μάλλον στο μυαλό της η ομάδα πίσω από το ελληνικό brand Sandalista, που εμπνεύστηκε από την ανεμελιά του καλοκαιριού και αποφάσισε να δημιουργήσει ξεχωριστά, χειροποίητα σανδάλια που μπορούν να σε ταξιδέψουν παντού. Το logo παραπέμπει σε ινδική μαντάλα και περιέχει έναν ήλιο, για να θυμίζει καλοκαίρι, ενώ όλα τα σχέδια κατασκευάζονται από ελληνικές πρώτες ύλες, για να στηριχθούν, έτσι οι τις μικρές επιχειρήσεις της χώρας μας, αλλά και για να μπορεί η μέση Ελληνίδα να βρει ένα καλαίσθητο σανδάλι σε πολύ προσιτή τιμή.

13346973 1200481813303354 4817045354695189689 n

Εμείς ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας σχέδια, τα οποία θα φορέσουμε...

Δήμητρα

dimitra sandalia

Στην Κίμωλο: Καλοκαίρι και σανδάλια πάνε μαζί. Υπάρχει άλλωστε κάτι πιο άνετο για τις βόλτες σου στο νησί; OXI! Με το που είδα, λοιπόν, τα pure rainbow σανδάλια τα ερωτεύτηκα αμέσως. Λάτρεψα το συνδυασμό των χρωμάτων και τις boho λεπτομέρειές του. Τώρα ξέρω με τι θα συνδυάσω τα απλά μονόχρωμα φορέματά μου, για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.


Ελίνα

13957453 758962407577941 1275151269 n

Στην Ικαρία: Αγαπώ πολύ τα minimal σχέδια στα παπούτσια κι έτσι δε μπορούσα με τίποτα να αντισταθώ σε αυτό το ζευγάρι. Τα ουδέτερα χρώματα, αλλά και το τόσο κομψό και άνετο σχέδιο, θα ολοκληρώσουν όλα μου τα looks στο νησί με τον πιο hippie-chic τρόπο!

Ερμιόνη:

13988906 1167927923248807 1505599575 n

Στην Πάρο: Είμαι από τις κοπέλες που αγαπούν τα ''μαργαριτάρια'' αφού από μικρή έτρεχα στα συρτάρια της μαμάς μου για να της «κλέψω» το κολιέ της. Πώς να μην ενθουσιαστώ, λοιπόν, με την ιδέα να τα έχω στα... πόδια μου; Με ένα απλό μαύρο μακρύ φόρεμα θα μπορώ να κυκλοφορώ στο νησί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ναι, θα τα φορέσω ακόμα και στη βάφτιση που είμαι καλεσμένη ( #sorryheels, my sandals are better than you)!

Γωγώ:

gwgw sandalista

Στην Αθήνα: Τον Αύγουστο απολαμβάνω την Αθήνα... άδεια. Μπορώ να περπατώ άπειρες ώρες μέσα στον Εθνικό Κήπο ή να απολαμβάνω ένα ποτήρι κρασί σε κάποιο μαγαζί βλέποντας την Ακρόπολη. Το μαύρο χρώμα δεν το αποχωρίζομαι ούτε και αυτούς τους καλοκαιρινούς μήνες, οπότε ένα ζευγάρι μαύρα σανδάλια δε γινόταν να λείπει από τη ντουλάπα μου. Οι rock πινελιές του ''αναβαθμίζουν'' το στυλ μου ακόμα και τις μέρες που απλά θέλω να φορέσω ένα τζιν σορτσάκι και το λευκό μου t-shirt. Ευτυχώς, το Σεπτέμβρη δε θα χρειαστεί να πάρω κανένα άλλο ζευγάρι παπούτσια στις διακοπές μου στην Τήνο.

Νάνσυ

nansy sandalista

Στην Τήνο: Το καλοκαίρι πάντα το περιμένουμε για πολλούς και διάφορους λόγους. Κάτι οι παραλίες, κάτι οι διακοπές, κάτι τα νησιά, ο καθένας έχει τον δικό του. Εγώ από μικρή το περίμενα πως και πως για τα καλοκαιρινά παπούτσια. Από μικρή, επίσης, λάτρευα τα σανδάλια και τις εσπαντρίγιες και ανυπομονούσα για τη στιγμή, που θα τα κατεβάσω από τη ντουλάπα μου. Το ίδιο φυσικά συνεχίστηκε και όταν μεγάλωσα. Φέτος βρήκα τον «έρωτα» σε αυτά τα υπερτέλεια σανδάλια από το Sandalista.gr. Απλό σχέδιο με boho πινελιές, που θα με βγάλουν ασπροπρόσωπη στις διακοπές στο αγαπημένο μου νησί.

Βιβή

vivi sandalista

Στη Μάνη: Yeaaahhh είναι καλοκαίρι, τουτέστιν makeup free days, beachy waves, boho φορέματα και ανάλαφρα σανδάλια στα πόδια (για όλες τις υπόλοιπες στιγμές που τα πόδια σου δεν θα είναι βουτηγμένα μέσα στη ζεστή άμμο)! Κι αν έψαχνες όπως εγώ, κάτι παραπάνω από απλό αλλά λιγότερο από ένα φανταχτερό ζευγάρι σανδάλια (ποιος είπε οτι δεν είμαι ιδιότροπη), μόλις το βρήκες (εγώ βασικά το έχω βρει εδώ και κάμποσες μέρες). Το αγάπησα με την πρώτη ματιά και το έκανα δικά μου με μερικά κλικ! Στα πιο hot χρώματα του καλοκαιριού (λευκό, γαλάζιο, μπλε), χωρίς λουράκια να περιορίζουν τα πόδια μου, τα Asteroid Sandalista σανδάλια μου, έχουν συνοδέψει τα look μου εκτός από τις διακοπές στην αγαπημένη μου Μάνη, στο γραφείο (η Άγγελική μου κάνει κάθε φορά κοπλιμέντα) μέχρι και στις βραδινές μου εξόδους!

13413152 1201369136547955 5888941939285291421 n

Website: www.sandalista.gr

Facebook: Sandalista

Instagram: thesandalista