Santa’s list: Tα M&S σου προτείνουν τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα

Santa’s list: Tα M&S σου προτείνουν τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα

Για να τα γράψεις στη λίστα που θα κάνεις για τον Άγιο Βασίλη... Είτε ήσουν καλό είτε κακό κορίτσι!

Η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου πλησιάζει και μας προσκαλεί να φορέσουμε την πιο καλή μας διάθεση απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα! Αν έχεις ήδη αρχίσει και εσύ να σκέφτεσαι τι θα ζητήσεις από τον Άγιο Βασίλη, τα Marks & Spencer σου δίνουν τόσες πολλές επιλογές, που θα κάνουν τη λίστα σου ατελείωτη. Γιατί στα Μ&S τα φετινά Χριστούγεννα είναι γεμάτα αγάπη και προτάσεις αυθεντικού στυλ! Από άνετα κασμιρένια ρούχα και μοναδικά βραδινά κομμάτια μέχρι λαμπερά κοσμήματα και αξεσουάρ, στα M&S θα βρείτε την ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση!

Ποια είναι όμως τα must have κομμάτια των εορτών;

Το Μικρό Μαύρο Φόρεμα
Δεν μπορείς ποτέ να κάνεις λάθος με το κλασσικό μικρό μαύρο φόρεμα. Συνδυάζεται εύκολα με όλα τα κομμάτια που διαθέτει μια γυναίκα στη ντουλάπα της, ενώ με διαφορετικά αξεσουάρ μπορεί να μεταμορφωθεί δίνοντας σε κάθε look ένα ξεχωριστό χαρακτήρα.

MS Xmas with Love 5

Το Φόρεμα Από Δαντέλα
Για το οικογενειακό δείπνο, το πάρτι στο γραφείο ή ακόμα και για τις βραδινές σου εξόδους για cocktail, το φόρεμα από δαντέλα είναι η τέλεια επιλογή για να αναδείξεις την ρομαντική σου πλευρά. Η διάφανη δαντέλα με λεπτομέρειες αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση στα κλασσικά σύνολα των γιορτών ενώ αναδεικνύει το σώμα με μοντέρνο και κομψό τρόπο.

MS Xmas with Love 82

Το Φόρεμα Με Παγιέτες
Οι παγιέτες θα σε βοηθήσουν να κλέψεις τις εντυπώσεις στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν! Ένα midi φόρεμα κεντημένο με μεταλλικές παγιέτες σε στενή γραμμή, θα προσφέρει extra λάμψη στο look, σμιλεύοντας παράλληλα τη σιλουέτα.

MS Xmas with Love 6



Το Βελούδινο Φόρεμα
Το βελούδο αναδεικνύεται φέτος σε απόλυτη τάση. Σε χρυσές αποχρώσεις, μπορεί να καθηλώσει τα βλέμματα και να δώσει μια λαμπερή νότα σε μια λιτή, γιορτινή εμφάνιση.

MS Xmas with Love 8

Και αν σκοπεύεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι παρά έξω από αυτό, κατά τη διάρκεια των εορτών, τα Marks & Spencer σου δίνουν και σε αυτή την περίπτωση ιδέες για να εντυπωσιάσεις!

Christmas Sleepwear Edit
Μπορείς να φορέσεις τις αγαπημένες σου πιτζάμες και να απολαύσεις τη γιορτινή ατμόσφαιρα πιο άνετα από κάθε άλλη φορά! Είτε πρόκειται για σένα είτε για κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, αποτελεί ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να βρεις τυλιγμένα κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Στα M&S θα βρείτε μοναδικά σετ πιτζάμες καθώς και chic lingeries, ιδανικά για να χαλαρώσεις τις κρύες νύχτες των εορτών και να απολαύσεις στιγμές άνεσης και διακριτικής πολυτέλειας, περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη!

MS Xmas with Love 108

Κιμονό για σοφιστικέ εμφανίσεις εντός σπιτιού

Τα Marks & Spencer έχουν, λοιπόν, μια μεγάλη γκάμα από λαμπερά και ξεχωριστά δώρα για εσένα αλλά και για όλη την οικογένεια. Διάλεξε τα αγαπημένα σου και δείξε στους δικούς σου ανθρώπους τι πραγματικά σημαίνουν για εσένα! Καλές γιορτές!

Ιnfo
Facebook: Marks & Spencer
Instagram: marksandspencer