Comfy Inspo: 15 σύνολα για να είσαι καλοντυμένη ακόμα και όταν απλά κάθεσαι σπίτι

Comfy Inspo: 15 σύνολα για να είσαι καλοντυμένη ακόμα και όταν απλά κάθεσαι σπίτι

Γιατί δεν πρέπει να φροντίζουμε την εμφάνισή μας μόνο εκτός, αλλά και εντός σπιτιού.

H τελευταία «εορταστική» Κυριακή του χειμώνα σε βρίσκει, μετά από Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα, στον απόηχο των γιορτών να προσπαθείς να συνέλθεις από εξόδους, γεύματα, hangovers και ξενύχτια. Πράγμα που σημαίνει πως - λογικά μιλώντας πάντα γιατί μπορεί αυτή τη στιγμή να μας διαβάζουν πολλά party animals και πολύ χαιρόμαστε για αυτό- αυτή τη στιγμή είσαι σπίτι και αν αργότερα βγεις μπορεί να πας σε κάποιο άλλο σπίτι και πως σε γενικές γραμμές θα περάσεις την μέρα όσο πιο ξεκούραστα και χαλαρά γίνεται.
Και για να το κάνεις αυτό με stylish τρόπο βρήκαμε για εσένα τις top casual εμφανίσεις από τις αγαπημένες μας fashion blogger. Για να ανακαλύψεις 15 διαφορετικούς τρόπους να φορέσεις τα πουλόβερ και τα leggings σου και να είσαι ακόμα και μέσα στο σπίτι η πιο καλοντυμένη. Καλή -&stylish-ξεκούραση!

comfy outfit 201

Ένα total black σύνολο είναι ό,τι πρέπει για τις casual εμφανίσεις σου. Και αναβαθμίζεται εύκολα και απλά με την προσθήκη ενός animal printed coat. Κάτι ξέρει η blogger Rosewood Avenue που φόρεσε αυτό ακριβώς το look...