Αγαπάς τη μαμά σου; Απόδειξε το

Αγαπάς τη μαμά σου; Απόδειξε το

Πες της το με ένα δώρο λίγο διαφορετικό από όλα τα άλλα.

Την ξεχάσατε στη γιορτή της και στα γενέθλιά της προτιμήσατε να διασχίσετε τις χιονισμένες πίστες του Καρπενησίου από το να παραβρεθείτε στο εορταστικό τραπέζι. Σήμερα είναι η γιορτή της μητέρας και αν μη τι άλλο οφείλετε να της ανταποδώσετε όλα όσα έχει κάνει εκείνη για σας. Από την πρώτη σας Barbie στο νηπιαγωγείο, μέχρι τα δανεικά για να ξεπληρώσετε τη φουσκωμένη σας πιστωτική κάρτα, η μανούλα είναι πάντα εκεί να σας κακομαθαίνει και να σας ξελασπώνει. Έτσι, μόνο για σας που αποφασίσατε να κάνετε την έκπληξη και σε αυτήν αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό, μαζέψαμε τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες και σας τις σερβίρουμε ευθύς αμέσως.

•Πήρατε αύξηση και θέλετε να επενδύσετε σε κάτι χρυσό, επώνυμο και συνώνυμο της αμερικάνικης πολυτέλειας; Τι καλύτερο από ένα απλό charm με χαραγμένη τη λέξη «mom» που θα τη συγκινήσει και θα την κάνει για πάρτη σας αλοιφή. Δεν το αξίζει μετά από τόσα δώρα που σας έχει πάρει;


•Σας έχει ζητήσει επανειλημμένα να της εξηγήσετε πώς λειτουργεί αυτό το σατανικό μηχάνημα που λέγεται ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Αντί να μπείτε στον κόπο, χαρίστε της την πιο trendy μηχανή που παραπέμπει συνάμα λόγω design σε vintage αντικείμενο. Εάν σε αυτό προσθέσετε πως η logography είναι αναλογική, δηλαδή λειτουργεί με φιλμ και τραβάει φωτογραφίες με παλιωμένο αποτέλεσμα δίνοντας ένα νοσταλγικό ύφος στις φωτογραφίες, ενώ το βεραμάν είναι το απόλυτο χρώμα τότε έχετε μία «win win situation».


•Μπορεί να μη σας μαγείρεψε ποτέ γιατί έχετε μανούλα business woman αλλά δύο πράγματα ήξερε πάντα να κάνει καλά. Να βράζει τσάι και να τηγανίζει αυγό. Για την πρώτη περίπτωση δε μπορούμε να βοηθήσουμε καθώς το θεωρούμε πιο απλό κι από το να κοιμάσαι, για το τηγανητό αυγό όμως σας βρήκαμε το καλύτερο δώρο. Προσφέρετέ της ένα γλυκύτατο τηγάνι σε σχήμα καρδούλας, εμψυχώνοντάς τη να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Άλλωστε δε φτιάχτηκαν όλες για τον τσελεμεντέ, υπάρχουν και τα delivery.


•Σας μαλώνει που έχετε γεμίσει το κορμί σας με τατουάζ και περίεργα σχέδια, μάχεται ενάντια στη δερματοστιξία και δε μιλάει στο αγόρι σας γιατί τον θεωρεί αλήτη που έχει μία άγκυρα στο μπράτσο. Εσείς πάλι τον θεωρείτε απλά πολύ καυτό. Για να λυθεί το ζήτημα κάντε της το πιο χρηστικό δώρο. Ένα tattoo set από τη λαμπερή star Beyonce, με αυτοκόλλητα που μπορεί να κολλήσει πάνω στο κορμί της και να πλησιάσει λίγο τη δική σας φιλοσοφία. Κάντε τη μάνα σας hipster και να δείτε που στο τέλος θα πάει να κάνει «μανίκι» μαζί με το φίλο σας.

•Βαρεθήκατε να σας ρωτάει τι είναι ένα κέικ με καπέλο. Σας ακούει να μιλάτε συνέχεια για τα cupcakes του Hummingbird του Λονδίνου και του Magnolia στη Νέα Υόρκη και μπερδεύεται, γουρλώνει μάτι και αρχίζει τις απορίες. Σταματήστε να σαμποτάρετε το ίδιο σας το αίμα και χαρίστε της ένα σετ με όλα τα σύνεργα για να φτιάξει και αυτή τα δικά της πεντανόστιμα cupcakes. Εάν τα δοκιμάσετε και δε σας αρέσουν μην της το πείτε γιατί θα σας τα φέρει στο κεφάλι.


Να θυμάστε, πως σημασία δεν έχει τι θα πάρετε στη λατρεμένη μανούλα σήμερα, αλλά πόσο της δείχνετε ότι την αγαπάτε κάθε μέρα!