Spring Fashion Updates: 5 μικρά styling tips που θα αλλάξουν όλο σου το ντύσιμο

Spring Fashion Updates: 5 μικρά styling tips που θα αλλάξουν όλο σου το ντύσιμο

Δεν είναι ανάγκη να αγοράσεις νέα γκαρνταρόμπα για να μπεις σε ανοιξιάτικο mood.

 2131194 1490287898.640x0c

H άνοιξη δεν είναι μόνο η εποχή του ρομαντισμού, των αλλεργιών και των λουλουδιών, αλλά και μία μεταβατική περίοδος της μόδας όπου έχει παραμερίσει τα βαριά πανωφόρια και βάζεις ελαφριές πασμίνες και σκισμένα, denim jackets. Είναι αυτοί οι μήνες του χρόνου που το layering γίνεται κατά κάποιο τρόπο υποχρεωτικό. Ξεκινάς το πρωί από το σπίτι φορώντας χοντρή ζακέτα και κάπου προς το μεσημέρι έχεις μείνει με το κοντομάνικο.
Γι’ αυτό και όσες προσθήκες και να κάνεις αυτή την περίοδο στην γκαρνταρόμπα σου είναι δύσκολο να πετύχεις 100% το σωστό outfit για την άνοιξη. Εμείς σου δίνουμε στην παραπάνω gallery μερικά μικρά στυλιστικά tips για κομμάτια-κλειδί που θα σε βοηθήσουν να κάνεις update στην ντουλάπα σου και να μπεις σε «ανθισμένο» mood, χωρίς να ξοδέψεις χρήματα σε seasonal pieces που θα βάλεις μία φορά και δεν θα ξαναφορέσεις ποτέ.
Για να σου δώσουμε μία μικρή γεύση, άσε στην άκρη τα σκούρα jeans και φέρε στο προσκήνιο τα ανοιχτόχρωμα, φαρδιά παντελόνια σου. Άρχισε να κρατάς τα μικρά, crossbody τσαντάκια σου και το πρωί. Να φοράς μόνο τα πολύχρωμα, καλοκαιρινά γυαλιά ηλίου σου ακόμα και με total black outfits. Δεν χρειάζεται να είσαι ντυμένη μόνο με παστέλ και floral για να καταλάβεις πως πλησιάζουμε στο καλοκαίρι... υπάρχουν και πιο έμμεσοι fashion τρόποι.

Tα καρό κομμάτια είναι πάντα μία ασφαλής, ανοιξιάτικη, στυλιστική επιλογή!