Κάν’ το όπως η Heidi Klum!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Κάν’ το όπως η Heidi Klum!

Mία star, τρία σύνολα, πολλοί τρόποι να αντιγράψεις το ultra chic & sexy στυλ της.

Στους καλλιτέχνες η έμπνευση μπορεί να «βρεθεί στα πιο απίθανα μέρη». Σε μια μελωδία που παίζει στο ραδιόφωνο, σε μια εικόνα που περιγράφει ένα λογοτεχνικό διήγημα, σε μια ανθρώπινη ιστορία που διαδραματίζεται κάπου στο περιβάλλον τους. Για τις fashionistas όμως, συνήθως, η έμπνευση «κρύβεται» σε άλλες στυλάτες γυναίκες που ξεχωρίζουν για τις τολμηρές ενδυματολογικές τους επιλογές, αλλά και για τους ευφάνταστους τρόπους που όχι απλώς υιοθετούν τις τάσεις της μόδας, αλλά τις εναρμονίζουν στο δικό τους ύφος κάθε ώρα της ημέρας. Μία από αυτές τις περιπτώσεις γυναικών είναι η 44χρονη –πρώην top model- Ηeidi Klum.
Το γεγονός ότι η Γερμανίδα Κlum είναι λάτρης της μόδας, ενώ συχνά δημιουργεί και νέες τάσεις δεν αποτελεί μυστικό. Μυστικό παρέμενε μέχρι σήμερα ότι θα συνεργαστεί με τη Lidl δημιουργώντας μια δική της συλλογή ρούχων, η οποία φέρει την υπογραφή της. «Ελπίζω ότι η collection ρούχων και αξεσουάρ που σχεδίασα για τη Lidl θα αρέσει στον κόσμο. Το διασκέδασα πάρα πολύ. Όπως κι εγώ, η Lidl επιλέγει καταπληκτικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε μοναδικές τιμές. Η μόδα πρέπει να μας διασκεδάζει κι όλοι πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν τη χαρά αυτή!»- δήλωσε η κριτής και παρουσιάστρια πολλών αγαπημένων talent shows, όπως το γερμανικό «Νext Top Model» και τα αμερικάνικα «Project Runway» και «America’s Got Talent».
Η μόδα, λοιπόν, που επιτελεί στο έπακρο το σκοπό της, και μας διασκεδάζει και μας εμπνέει και μας δίνει ιδέες για να δημιουργήσουμε τα δικά μας stylish σύνολα για όλες τις ώρες της ημέρας, ακριβώς όπως θα το έκανε η Heidi. Με αφορμή τρεις δικές της εμφανίσεις και μέσα από κομμάτια της συλλογή της για τη Lidl, «Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City», βρήκαμε του τρεις top συνδυασμούς για το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ και σε προκαλούμε να τους φορέσεις και εσύ με τον δικό σου, μοναδικό τρόπο.

45
68
11

«Urban Jungle» για το πρωί
Ποιος είπες ότι τα animal printed κομμάτια είναι μόνο για εξεζητημένες περιπτώσεις; Γιατί αυτός που το σκέφτηκε δεν είχε δει τον τρόπο που δείχνει η Heidi μέσα σε ένα total look σε αυτό το μοτίβο. Σοφιστικέ, γεμάτη κύρος και αυτοπεποίθηση η Klum μπορεί να υποστηρίξει ένα ολοκληρωμένο, animal printed σύνολο. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ συνδυάζοντας μια pencil φούστα και μια pussy-bow από τη νέα της collection για τη Lidl. Είναι πολύ σημαντικό να μην φορτώσεις το outfit με περιττά αξεσουάρ και να διαλέξεις ένα ζευγάρι μονόχρωμα μαύρο μποτάκια ή γόβες για να δώσεις την απαιτούμενη δόση μονοχρωμίας στο σύνολό σου.


48
67
32

«City Limits» για το μεσημέρι
Denim με λευκό πουκάμισο και άσπρα sneakers για all day cool σύνολα που μπορούν να σε συνοδεύσουν στο lunch break σου αλλά και στις χαλαρές βόλτες που κάνεις τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου. Η Klum έχει την ικανότητα να συνδυάζει βασικά κομμάτια με ένα twist, δίνοντας στις ώρες της σιέστας το stylish update που του αξίζει. Άσε που τα συγκεκριμένα ρούχα είναι «passe-partout» και για τα υπόλοιπα καθημερινά σου outfits. To κόκκινο κραγιόν με αυτές τις αποχρώσεις σε πουκάμισο και jean, είναι μία classy πινελιά που καλό θα είναι να προσθέσεις στον ενδυματολογικό καμβά σου.


56
62
7

«Lace noir» για το βράδυ
Το μικρό, μαύρο φόρεμα (aka L.B.D.) στην δαντελένια εκδοχή του είναι ό,τι πιο ρομαντικό, θηλυκό και ταυτόχρονα γεμάτο αισθησιασμό, πρέπει να φορέσεις για την βραδινή σου έξοδο. «Πέφτει η νύχτα στην πόλη» και η sexy πλευρά σου αποκαλύπτεται με τρόπο που εγκρίνει και επαυξάνει η Heidi Klum... μέσα, δηλαδή, από αυτό το μίνι φόρεμα που σχεδίασε η ίδια. Φόρεσέ το με ένα μαύρο, wrap πανωφόρι και με ένα ζευγάρι μποτάκια με chunky τακούνια για να κάνεις πιο ξεκούραστη το bar hopping που αρμόζει στις φθινοπωρινές νύχτες.



Η Heidi σου έδειξε τον τρόπο και σου έδωσε τα μέσα, το μόνο που μένει είναι να μετρήσεις μέχρι το τρία και να «βουτήξεις» στον υπέροχο κόσμο της Klum, που μέσα από τη νέα της collection για τη Lidl, σε προσκαλεί να γίνεις μέρος της.
*Η πώληση της συλλογής θα ξεκινήσει στις 18 Σεπτεμβρίου και στα 219 καταστήματα της Lidl Hellas. Ακολούθησε την αντίστροφη μέτρηση μέχρι την μεγάλη αποκάλυψη: www.lidl-hellas.gr/fashionweek