Oι kinky μπότες που έχουν κατακλύσει το Instagram πρέπει να προστεθούν αμέσως στην γκαρνταρόμπα μας

Oι kinky μπότες που έχουν κατακλύσει το Instagram πρέπει να προστεθούν αμέσως στην γκαρνταρόμπα μας

Eίναι πιο «εύκολες» στους συνδυασμούς από όσο φαντάζεσαι.

Υπάρχουν μπότες-κάλτσες (aka sock boots), υπάρχουν μπότες πάνω από το γόνατο (aka over the knee boots )και υπάρχουν και οι μπότες Rockoko που σχεδίασε ο Οίκος Fendi για τη σεζόν A/W 2017. Ίσως να μην φέρνεις, από τώρα, συνειρμικά στη μνήμη σου το σχέδιό τους με το που ακούς το όνομά τους, αλλά σίγουρα τις έχεις εντοπίσει στο Instagram ανάμεσα στα posts των πιο γνωστών fashion bloggers, fashion editors και των ψαγμένων street style accounts.

red fendi boots 238385 1507648382535 main.640x0c

Eίμαστε, λοιπόν, μπροστά σε μία νέα στυλιστική εμμονή και ακόμα και αν δεν έχεις φετίχ με τα παπούτσια, λόγω του αισθησιακού τους χρώματος και του edgy σχεδίου τους, είναι δύσκολο να σε αφήσει ασυγκίνητη.

Η Bella Hadid, στο show Fendi A/W 2017
Κερδίζοντας την προσοχή και την εκτίμηση των αγαπημένων μας It-girls, δηλαδή των: Kendall Jenner, Stella Maxwell, Adwoah Aboah, Gigi και Bella Hadid, αυτές οι Fendi μπότες που παρουσίασε τον Φεβρουάριο ο Karl Lagerfeld fashion show του Οίκου, βρίσκονται πολύ κοντά στο να κερδίσουν τον «άτυπο» τίτλο του «Shoe of the Season».

Ενώ το συγκεκριμένο σχέδιο βγαίνει σε πολλά χρώματα, εμείς ξεχωρίσαμε το κόκκινο και το μπεζ από τη συλλογή. Επίσης το τακούνι των 8 πόντων που έχει τις κάνει ιδιαίτερα βολικές και για την ημέρα και μπορείς να τις συνδυάσεις (αν αποκτήσεις αυτές ή κάποιο παρόμοιο σχέδιο) και με σακάκι και πουκάμισο σαν την Chiara Ferragni ή με jean παντελόνι σαν τη Γαλλίδα fashion blogger, Αnne-Laure Mais.

Βγαίνουν σε δύο μήκη (μέχρι τον αστράγαλο και πάνω από το γόνατο) και έχουν γίνει ήδη talk of the town για τις influencers και κάτι ωραίο για να θαυμάζουμε στο Instagram όλες εμείς που έχουμε μία κάποια αγάπη στα παπούτσια.