Αυτά είναι τα νέα male models που πρέπει να μάθεις και να κάνεις follow

Αυτά είναι τα νέα male models που πρέπει να μάθεις και να κάνεις follow

Ας χαιρετίσουμε τη νέα ή περίπου νέα φουρνιά του αντρικού modeling.Αν δεν τους ξέρεις ήδη, καιρός να τους μάθεις. (Αξίζει τον κόπο)

Αυτοί οι φωτογενείς millennials κάνουν τη μόδα να υποκλίνεται μπροστά τους έχοντας και τα προσόντα αλλά και την εμπορική δύναμη που τους καθιερώνει ως τα πλέον ευπώλητα ωραία αγόρια που εργάζονται στη βιομηχανία του στιλ. Από τους απόγονους της Pamela Anderson, της Cindy Crawford και του Jude Law, στον social media star που καθιερώθηκε από το Vine αυτά είναι επτά αγόρια που αξίζει να κάνεις follow –και μετά θα σε κάνει unfollow το δικό σου αγόρι αλλά αυτή είναι μια εντελώς άλλη συζήτηση.

Cameron Dallas

camerondallas 13 12 2017 16 9 6 409 Copy


Ίσως ήδη γνωρίζεις τον πρώην star του Vine που μετά τον ψηφιακό κόσμο καθιερώθηκε στη μόδα. Ο 21χρονος με τα 17.5 εκατομμύρια followers στο Instagram ξεκίνησε την επέλαση του από το Μιλάνο με τις ευλογίες του Calvin Klein το 2016 και έκανε το ντεμπούτο του στην πασαρέλα για τους Dolce & Gabbana.

Anwar Hadid

anwarhadid 13 12 2017 16 13 25 138 Copy copy

Ήταν μόλις θέμα χρόνου προτού ο νεότερος απόγονος της οικογένειας Hadid θα ακολουθούσε τα βήματα των αδελφών του, Gigi & Bella. Ο 17χρονος Anwar Hadid είναι ήδη το πρόσωπο του Hugo Boss στην καμπάνια του για την Άνοιξη 2017 campaign ενώ εμφανίστηκε στα σόου του Moschino.

Presley Gerber

presleygerber 13 12 2017 16 19 0 768 Copy


Τον αναγνωρίζετε. Δεν γίνεται να μην σας θυμίζει κάτι αυτό το πρόσωπο. Ο απόγονος της Cindy Crawford και αδελφός της Κaia Gerber, o Presley Gerber ακολουθεί την παράδοση της οικογένειας του και έχει ήδη ανοίξει το σόου για την Άνοιξη 2017 των Dolce & Gabbana. Μετά ακολούθησε ο οίκος Moschino και κάπως έτσι η μόδα είναι μια οικογενειακή υπόθεση για τον 17χρονο και τη φαμίλια του.

Rafferty Law

raff law 13 12 2017 16 24 25 825


Καθ’εικόνα και ομοίωση του πατέρα του Jude Law ο βρετανός Rafferty Law έχει ήδη φωτογραφηθεί για τις εκδόσεις Teen Vogue και i-D, έχει περπατήσει στην πασαρέλα για τους Dolce & Gabbana και DKNY και είναι μόλις 20 ετών. Η αδελφή του είναι επίσης στη βιομηχανία της μόδας οπότε θυμίζει αρκετά την περίπτωση Gerber.

Jordan Barrett

iblamejordan 13 12 2017 16 30 59 471


O Aυστραλός με τα πιο-ωραία-ζυγωματικά-που-είδατε-ποτέ έχει κατακτήσει τη μόδα με αναρίθμητες καμπάνιες, editorial και ό,τι του προταθεί να κάνει. Για κάποιους είναι ο χαμένος αδελφός του DiCaprio που τον κέρδισε η μόδα, για άλλους ο κρυφός έρωτας της Bella Hadid. Για όλους είναι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στη νέα γενιά του αντρικού modeling. Tom Ford, Balmain και Versace συμφωνούν. Α, και το μισό εκατομμύριο followers στο Instagram επίσης.

Lucky Blue Smith

luckybsmith 13 12 2017 16 41 8 44


Κλασική περίπτωση παγωμένης ομορφιάς που καθιερώνει οίκους η περίπτωση του Lucky Blue Smith είναι αξιοσημείωτη. Ο ντράμερ στον ελεύθερο χρόνο του LBS έχει κατακτήσει τις καρδιές των κοριτσιών και των στελεχών της μόδας με άπειρα εξώφυλλα, ακόμη πιο άπειρες καμπάνιες και εκδόσεις όπως οι Vogue, Harper’s Bazaar, V και GQ να τον προσκυνάνε.

Brandon Thomas Lee

brandonthomaslee 13 12 2017 16 48 42 387


Τελευταίος όχι όμως και καταϊδρωμένος ο γιος της Pamela Anderson και του Tommy Lee, ο Brandon έκανε το ντεμπούτο του στους Dolce & Gabbana στην πασαρέλα τους για την Άνοιξη του 2017. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πληροφορία: ο Λι φέρεται να έχει σχέση με τη μεγαλύτερη αδελφή του Lucky Blue Smith, μοντέλο και σταρ στο Instagram Pyper America Smith.

Γνωρίστε τους όλους καλύτερα στην Gallery που ακολουθεί...