Τα must have αξεσουάρ του Δεκεμβρίου!

Τα must have αξεσουάρ του Δεκεμβρίου!

Η θερμοκρασία πέφτει και το γιορτινό σκηνικό μας εμπνέει για βόλτες. Ντύσου καλά και βγες για να απολαύσεις τη χαρούμενη ατμόσφαιρα και τους στολισμένους δρόμους. Μπες στο κλίμα των Χριστουγέννων, κάνε μία βόλτα στα μαγαζιά και φυσικά μία στάση στη fullah sugah για να βρεις τα πιο χαριτωμένα και χουχουλιάρικα δώρα για τις φίλες σου, αλλά και για τον εαυτό σου. Συγκεντρώσαμε τα πιο ζεστά αξεσουάρ για να κυκλοφορείς εσύ και η παρέα σου με στυλ, ακόμα και τις πιο κρύες χειμωνιάτικες ημέρες.

Εντυπωσιακά κασκόλ που θα σε «αγκαλιάσουν» απαλά

jdgfhjg

Επίλεξε ένα κασκόλ από απαλή συνθετική γούνα σε παστέλ χρώμα που θα ολοκληρώσει ιδανικά κάθε σου εμφάνιση. Θα το βρεις σε ροζ, λευκές και καφέ αποχρώσεις.

sbdjcvs

Ένα μοντέρνο κασκόλ με όψη από συνθετική γούνα από απαλό υλικό θα χαρίσει στυλ σε κάθε σου εμφάνιση. Νιώσε την soft-touch αίσθησή του!

bdfbdf

Μία μακριά μονόχρωμη εσάρπα από εξαιρετικά απαλό υλικό με κρόσσια είναι το πιο απλό αλλά και chic κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου.

Ζεστά γαντάκια για κάθε μέρα

Δεν υπάρχει κοπέλα που να μην παραπονιέται ότι τα χέρια της είναι διαρκώς κρύα! Η λύση για να σταματήσουμε επιτέλους να γκρινιάζουμε είναι πολύ απλή. Ένα ζευγάρι πολύχρωμα γάντια θα μας προσφέρει τη ζεστασιά που χρειαζόμαστε, για να κυκλοφορούμε ανενόχλητες, ακόμα και όταν η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή.

jjjyk

Τα γάντια με τη συνθετική γούνα στη μανσέτα αλλά και το σχέδιο στην πλέξη είναι μία εξαιρετική επιλογή για καθημερινές casual εμφανίσεις.

jhjvfre

Το πιο παιχνιδιάρικο κομμάτι της αγοράς είναι το παραπάνω! Τα πλεκτά γάντια με ανάγλυφο σχέδιο από εξαιρετικά μαλακό υλικό κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα για να επιλέξεις ανάλογα με το γούστο σου!

asjkdhasjk

Τα μονόχρωμα πλεκτά γάντια με συνθετική γούνα στη μανσέτα είναι μία πραγματικά κομψή επιλογή. Θα γίνουν το τέλειο δώρο για τις συναδέλφους ή τις φίλες σου!

Σκούφοι και κορδέλες

wjwen

Αν αγαπάς το βελούδο, που είναι η απόλυτη τάση για φέτος, τότε επίλεξε την παραπάνω κορδέλα σε απαλή βελούδινη υφή με φιόγκο και μαλακό λάστιχο στο πίσω μέρος.

kgjnhkj

Μία πλεκτή κορδέλα με κόμπο στο μπροστινό μέρος, θα δώσει ιδιαίτερο χαρακτήρα στις καθημερινές σου εμφανίσεις. Θα την βρεις σε πολλά χρώματα, από μπορντό μέχρι μαύρο, για να επιλέξεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

hergfehjgf

Εναλλακτικά, επίλεξε ένα πλεκτό σκουφί με φούντα σε άσπρο χρώμα από συνθετική γούνα ίδιας απόχρωσης. Θα σε προστατέψει αποτελεσματικά από το κρύο και θα αναδείξει το στυλ σου.

Στα καταστήματα αλλά και στη σελίδα της fullah sugah θα βρεις πολλά ακόμη αξεσουάρ, όπως εντυπωσιακά πορτοφόλια, καθώς και τσάντες και παπούτσια σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να κάνεις τα πιο όμορφα δώρα. Πάρε μία ιδέα εδώ!