It’s all about good friends and good shopping….

Διονυσία Καλαποθαράκου
It’s all about good friends and good shopping….

Ο θυμόσοφος λαός λέει πως «πρέπει πάντα να κάνουμε ό,τι αγαπάμε και να το κάνουμε συχνά». Και εμείς αυτό που λατρεύουμε είναι τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια στα Replay Stores, μαζί με αγαπημένες φίλες, σαν τη κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη.

OK IMG 8412
IMG 8416
OK IMG 8609
IMG 8572
IMG 8656
OK IMG 8673
OK IMG 8666
OK IMG 8684
IMG 8703
IMG 8709
OK IMG 8741
OK IMG 8590
IMG 8495
IMG 8465
IMG 8428
OK IMG 8523

Με το 2017 να μετράει αντίστροφα για να μας αποχαιρετήσει και το 2018 να μας κλείνει πονηρά το μάτι, γεμάτο υποσχέσεις, συνειδητοποιείς ότι βρίσκεσαι σε εκείνο το κομβικό σημείο της χρονιάς όπου και πρέπει να πάρεις «αποφάσεις» για το νέο έτος… και να τις τηρήσεις! Μία από τις δικές μου «New Year's Resolution» είναι να ακολουθήσω την παραπάνω συμβουλή και να κάνω «αυτό που αγαπώ όσο πιο συχνά μπορώ».

Ποιο είναι αυτό; Το shopping με φίλες στα καταστήματα που αγαπώ… με την Μαρία στα Replay, δηλαδή! Συναντηθήκαμε πριν από λίγες μέρες έξω από το Golden Hall και αφού είπαμε τα νέα μας –εγώ πόσο ανυπομονώ να έρθουν τα Χριστούγεννα για να ξεκουραστώ και εκείνη πόσο ανυπομονεί να βρεθεί στην Κίνα για αγώνες τένις- επιδοθήκαμε με πάθος στον αρχικό σκοπό της συνάντησής μας, στο να βρούμε τα κατάλληλα outfits για το Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων. Η Μαρία δύσκολα ξεφεύγει από τα athleisure looks που έχει συνηθίσει να φοράει εξαιτίας της φύσης του επαγγέλματός της, αλλά όταν το κάνει… το κάνει εντυπωσιακά!

Μπαίνοντας στο κατάστημα της Replay στο Golden Hall –και αφού τσεκάραμε ένα προς ένα τα νέα jeans και φούτερ, γιατί «οld habits die hard»- καταλήξαμε με τη Μαρία πως αυτές τις γιορτές θα αποχωριστεί τα αγαπημένα της παντελόνια και τα cropped πουλόβερ που λατρεύει και θα φορέσει mini φούστες και κοντά φορεματάκια. Και αυτό ήταν η δική της «New Year's Resolution»! Και «όπερ και εγένετο»…



Rock Chick With A Twist
Αυτή η mini, δερμάτινη φούστα με τις μεταλλικές λεπτομέρειες είναι sexy λόγω του μήκους της, αλλά ταυτόχρονα είναι super stylish εξαιτίας του υλικού της και των trendy λεπτομερειών της. Πρότεινα στη Μαρία να τη συνδυάσει όχι με κάποιο απλό T-Shirt, ούτε με κάποιο αποκαλυπτικό top, αλλά με μία preppy μπλούζα με «κλειστό» λαιμό που θα έδινε μία σοφιστικέ νότα στο σύνολο και θα αναδείκνυε ακόμα περισσότερο τα γυμνασμένα της πόδια, το μοναδικό σημείο που ουσιαστικά μένει ακάλυπτο στο look. H Μαρία με άκουσε γιατί πρώτον «αυτό κάνουν οι φίλες, ακούνε η μία τις συμβουλές της άλλης» και δεύτερο είδε και μόνη της πόσο την κολάκευε αυτό το Replay outfit.



The L.B.D. : Sporty Edition
To «Μικρό Μαύρο Φόρεμα» δεν πρέπει να είναι απαραίτητα αυστηρό, σε ίσια στενή γραμμή, για να θεωρείται κομψό. Αυτό το sporty mini dress που δοκίμασε η Μαρία, έχει υφασμάτινη ζώνη το οποίο στενεύει στη μέση και φερμουάρ που του δίνει ένα biker twist, αβίαστα και εύκολα. Αν κρατήσεις μαζί του έναν κλασικό, μαύρο φάκελο και ολοκληρώσεις το σύνολό σου με ένα printed ζευγάρι γόβες, θα είσαι και εσύ σούπερ στυλάτα ντυμένη για κάθε κάλεσμα που μπορεί να έχεις να πας αυτά τα Χριστούγεννα.



Παραφράζοντας λίγο το αγαπημένο τραγούδι των Βeatles «With a Little Help from My Friends», τολμώ να πω πως «με λίγη βοήθεια από τις φίλες μας (και τη Replay!) τα ψώνια δεν γίνονται μόνο πιο εύκολα αλλά και απείρως πιο διασκεδαστικά»! XoXoxO!