Αυτή η συλλογή μαγιό θα σε κάνει να μετράς από τώρα τις μέρες για να βρεθείς στην παραλία

Αυτή η συλλογή μαγιό θα σε κάνει να μετράς από τώρα τις μέρες για να βρεθείς στην παραλία

Η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια της γαλλικής Ριβιέρας συναντά την θέρμη του ελληνικού καλοκαιριού και την αθωότητα του παρελθόντος. Αυτή είναι η νέα συλλογή MAAN 2018!

MaanS18 Campaign10

Η έμπνευση για φέτος έρχεται από τη κλασσική γαλλική ταινία La Piscine, γυρισμένη στο γαλλικό νότο. Η designer του brand μαγιό και beachwear, Μαριλένα Ανδρεάδη, μεταφέρει στην φετινή συλλογή την μεστή θηλυκότητα της Romy Schneider αλλά και λίγο από την γοητεία που εξέπεμπε ο Alain Delon προς αυτήν.

MaanS18 Campaign23
MaanS18 1
MaanS18 8

Η συλλογή MAAN SS18 φέρνει έναν φανερό αισθησιασμό παρόμοιο με αυτόν των πρωταγωνιστών γύρω από την πισίνα. Πρωταγωνιστές η κομψή θηλυκότητα, οι άνετες γραμμές και τα υψηλής ποιότητας ανάγλυφα υφάσματα. Κυριαρχούν τα πικέ που καταφέρνουν την τέλεια εφαρμογή, δημιουργούν sculpting και σμιλεύουν το σώμα, κάνοντας κάθε καμπύλη ελκυστική. To διεθνές πλέον brand MAAN ενώνει δυο τάσεις στην πιο classy εκδοχή τους, το άσπρο και μαύρο με το διαχρονικά chic petit carreaux.

Το νέο ανάγλυφο ύφασμα, flocado print, αποτελείται από βελούδο και δημιουργεί ένα παιχνίδι με λείες και αδρές υφές προσθέτοντας μοιραία την ιδέα της πολυτέλειας χωρίς να την επιβάλει. Η συνεργασία με την ταλαντούχα textile designer Μελίνα Πολυχρονοπούλου προσθέτει μια χρωματιστή έκπληξη σε επιλεκτικά κομμάτια της συλλογή αφού χρησιμοποιώντας ένα έργο τέχνης ως ένα βασικό φετινό print, το στατικό αυτό μοτίβο μεταμορφώνεται και αποκτά δυναμική κινητικότητα.

Το κλασικό καρό συναντά τα ζεστά χρώματα του ηλιοβασιλέματος , την αίσθηση των επάλληλων στρώσεων και την διαφάνεια του μελανιού και έτσι προκύπτει το πυκνό πορτοκαλί, που συνδυάζει το κλασικό με το τρισδιάστατο. Και το χρώμα δεν σταματάει εδώ αφού η συλλογή MAAN 2018 islandwear συστήνει το tangerine ως την απόλυτη απόχρωση του φετινού καλοκαιριού. Aνακάλυψε τη νέα συλλογή από τώρα και περίμενε στωικά να φτάσει η στιγμή που θα φορέσεις το αγαπημένο σου καινούργιο μαγιό και θα αρχίσεις τις βουτιές!
Info: www.maanislandwear.com

MaanS18 Campaign26

Δες επίσης: H Emily Ratajkowski φαίνεται πως έχει αποκτήσει ένα νέο αγαπημένο fashion item