Black Salt Bikini: Μιλήσαμε με τη δημιουργό των πιο sexy, made in Greece, μαγιό

Black Salt Bikini: Μιλήσαμε με τη δημιουργό των πιο sexy, made in Greece, μαγιό

H Anna Kovacevic μας εξηγεί γιατί όσα μαύρα bikinis και να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας δεν είναι ποτέ αρκετά.

Το brand μαγιό «Black Salt Bikini» σίγουρα το ξέρεις. Αν δεν έχεις φορέσει ήδη κάποιο ολόσωμο με sexy κοψίματα, έχεις κάνει like στα ονειρικά posts του στο Instagram που «μυρίζουν καλοκαίρι» και σε ταξιδεύουν σε τροπικούς προορισμούς. Την γυναίκα όμως πίσω από αυτά τα εντυπωσιακά σχέδια bikinis και ολόσωμων μπορεί να μην την έχεις ακουστά γιατί η αλήθεια είναι πως η Anna Kovacevic δεν μιλά συχνά, προτιμά να σχεδιάζει για εμάς τα must have items κάθε καλοκαιριού. Εδώ στο Queen.gr την πείσαμε πως καμιά φορά «τα πολλά λόγια δεν είναι φτώχια» και ιδού τι μας αποκάλυψε…

bdff

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με τη μόδα;
Αγαπούσα τον κόσμο της μόδας από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και πάντα θαύμαζα του σχεδιαστές, τη δημιουργικότητά τους και τον τρόπο που εκφραζόντουσαν μέσα από το έργο τους. Ήξερα, λοιπόν, από μικρή πως στόχος μου είναι να γίνω μία από αυτούς μία μέρα. Και μπορεί καμιά φορά η ζωή να μην σου δίνει ό,τι θες εύκολα και απλόχερα αλλά αν πιστεύεις στις δυνάμεις σου και είσαι επίμονη, τα όνειρα πραγματοποιούνται.
Πόσα χρόνια δραστηριοποιείσαι σε αυτόν τον χώρο;
Εδώ και τρία χρόνια, ξεκίνησα το δικού μου brand με μαγιό, τo «Black Salt Bikini», το 2015

Γιατί σχεδιάζεις μόνο μαγιό;
Γιατί τα αγαπώ και γιατί λατρεύω και το καλοκαίρι! Πολλές φορές έψαχνα ένα μαγιό που να μου πηγαίνει και δεν μπορούσα να βρω κανένα που να με κάνει να αισθάνομαι όμορφα για το σώμα μου και να με γεμίζει αυτοπεποίθηση. Αυτός είναι και ο λόγος που περνώντας ένα απόγευμα στις διακοπές μου στην παραλία, αποφάσισα να σχεδιάσω μαγιό. Για να βρίσκει η κάθεμία από εμάς το κομμάτι που θα την κάνει να είναι καλά με τον εαυτό και την εικόνα της. Άλλωστε καμιά γυναίκα, όσα bikinis και να έχει, δεν είναι ποτέ αρκετά… ειδικά αν είναι μαύρα.
Δεν «παίζεις» με εμπριμέ μοτίβα αλλά επιμένεις σε βασικές μονοχρωμίες. Γιατί;
Ο μινιμαλισμός είναι συνώνυμος με το «Black Salt Bikini» και ενώ αγαπώ τα βασικά χρώματα φέτος πρόσθεσα και κάποια σχέδια σε leopard prints.

https://www.instagram.com/p/BiKOD2lh8zW/


Tα sexy cuts είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός σχεδίου σου;
Κατά κάποιο τρόπο… η βασική ιδέα πίσω από τα cut outs είναι πως κάθε γυναίκα μπορεί να νιώθει sexy, να έχει αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα να είναι τόσο φινετσάτη όσο ήταν η Audrey Hepburn. Για εμένα πίσω από την περιγραφή «sexy cuts» κρύβονται οι λέξεις: κομψότητα, αισθησιασμό και τόλμη.
Ποια μαγιό κολακεύουν τους μεσογειακούς σωματότυπους;
Δεν πρέπει να υπάρχουν κλισέ και στερεότυπα, κάθε μία από εμάς είναι μοναδική, πανέμορφη, γοητευτική και sexy και πρέπει να αποφασίζει μόνη της ποιο είναι το ιδανικό μαγιό για εκείνη.
Tι πρέπει να προσέχει κάθε γυναίκα πριν αγοράσει μαγιό;
Πρέπει να αγαπάει τον εαυτό της και το σώμα της. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.
Πόσα μαγιό πρέπει να έχει μία ενημερωμένη, καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα;
Όσα περισσότερα γίνεται! «Τα bikinis φέρνουν την ευτυχία»!
Ποια είναι η αγαπημένη σου τάση στα μαγιό για αυτό το καλοκαίρι;
«Βlack is the new black», αλλά ξεχωρίζω και τις λαμπερές πορτοκαλί αποχρώσεις αλλά και τα φανταστικά leopard printed κομμάτια. Σε ό,τι αφορά το στυλ τους λατρεύω τα ψηλόμεσα bikinis και όσα σχέδια τονίζουν τις καμπύλες μας.

https://www.instagram.com/p/BiFcq7chnLg/


Πες μου τέσσερις Hollywood stars που θα ήθελες ιδανικά να φορέσουν δημιουργίες σου και γιατί;
Αν ζούσε η Audrey Hepburn θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Εκπροσωπεί απόλυτα την κομψότητα, το glamour και τον σοφιστικέ χαρακτήρα των μαγιό μου. Πέρα από αυτήν όμως μου αρέσει πολύ και η Portia de Rossi. Eίναι ένας πολύ αληθινός και ευγενικός άνθρωπος που δεν φοβάται να μοιραστεί την αγάπη της με το άλλο της μισό με ολόκληρο τον πλανήτη. Επίσης αγαπώ την Sofia Vergara, αλλά και ποιος δεν αγαπάει την Sofia Vergara; Eίναι πανέμορφη με μοναδική αίσθηση του χιούμορ και απίστευτη θετική ενέργεια. Τέλος θα αναφέρω την Zoe Kravitz την οποία λατρεύω τόσο και για την εμφάνιση όσο και για την προσωπικότητά της. Δεν φοβάται να δείξει τη διαφορετικότητά της και να την υπερασπιστεί με το στυλ της.
Ιnfo: blacksaltbikini.com

Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: Tα 10 πιο κομψά flat mules για αυτήν την εποχή