Πώς θα γίνεις το απόλυτο fashion icon της… Formula 1!

Πώς θα γίνεις το απόλυτο fashion icon της… Formula 1!

Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν πως οι αγώνες ταχύτητας της Formula 1 και το φύλο μας, δεν πηγαίνουν μαζί. Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο άκουσμα των αγώνων τείνουμε να πιστεύουμε πως η μόνη μας σύνδεση με αυτούς, είναι εκείνη που μας συνδέει με… Κάιρο. Ή τουλάχιστον έτσι θεωρούσαμε πριν πάρουμε μια γεύση από τη γυναικεία συλλογή της Tommy Hilfiger για την Άνοιξη 2018.

Δίνοντας έμφαση στην ταχύτητα και την αμεσότητα της γενιάς των Millennials, η Tommy Hilfiger κερδίζει τον αγώνα και μονοπωλεί τον χώρο στην ντουλάπα σου, μέσα από μια συλλογή εμπνευσμένη από τα κλασικά workwear ενδύματα της Formula 1 και το all-time favorite ύφασμα κάθε γυναίκας, το denim. Διότι, μπορεί η Gigi Hadid να έβαλε την Tommy Hilfiger στον αγώνα αυτόν, όμως ο οίκος ηγείται στην αγορά.

In The Pit: Δημιουργίες με οικολογική συνείδηση μέσα στο pit του αγώνα

tommy 2

Η πρώτη «στάση» του αγώνα γίνεται στις αποχρώσεις του κλασικού άσπρου, μεταμεσονύκτιου και δανέζικου μπλε, αλλά και έντονου κόκκινου. Αυτά είναι και τα διαχρονικά χρώματα της Tommy Hilfiger. Το αξιοσημείωτο βέβαια, σε αυτή την «στάση» είναι πως οι δημιουργίες της συλλογής μοιάζει να έχουν… οικολογική συνείδηση! Statement sleeves, Bandana και dot print με τις κλασικές αγαπημένες ρίγες Ithaca, αλλά και με έμπνευση από την εργατική φόρμα των Αμερικάνων, ο γνωστός οίκος μόδας χρησιμοποιεί φυσικό οργανικό βαμβάκι.

tommy 3

Στα αληθινά χρώματα της Αμερικής, μπορείς να απογειώσεις το ντύσιμό σου με τα πιο cool sneakers της αγοράς ή τις πιο εντυπωσιακές καλοκαιρινές εσπαντρίγιες που θα κατακτήσουν μια θέση στην καρδιά σου με την πρώτη κιόλας ματιά.

On The Track: Ποτέ ξανά η ταχύτητα δεν είχε τόσο στυλ

tommy 4

Θηλυκά φορέματα, έντονο color-blocking και πρώτες ύλες που φέρουν ξεκάθαρα το DNA της Tommy Hilfiger, προσθέτουν vintage νοσταλγία ανάμεσα στα πρώτα συναισθήματα που σου προκαλεί η συλλογή. Παραμένοντας στα βασικά χρώματα της εταιρείας και προσθέτοντας μερικές αποχρώσεις του γκρι, η Tommy Hilfiger έρχεται να σου υπενθυμίσει πως η τάση του athleisure δεν πάει πουθενά. Αντιθέτως, την υποστηρίζουν δημιουργίες από nylon και συνδυασμοί ματ με γυαλιστερά υφάσματα. Με άλλα λόγια, μπορούμε να διακρίνουμε κομμάτια με ρίγες, μικρές λεπτομέρειες στα φερμουάρ των denims αλλά και Motorcycle-inspired παντελόνια και jackets, κάνοντας όλες τις νέες κοπέλες να νιώθουν πως μπορούν να κάνουν τα πάντα. Γιατί, όντως μπορούν! Απλώς χρειάζονται το κατάλληλο σύνολο.

tommy 5

Αφού λοιπόν, τρέχεις με… χίλια, ίσως να χρειάζεται να φορέσεις και τα κατάλληλα παπούτσια! Διότι, τα mules μπορεί να μην ενδείκνυνται για να τρέξεις, όμως σίγουρα σου εξασφαλίζουν μια πρώτη θέση στο να μαγνητίζεις βλέμματα. Ένα παπούτσι που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της, συνδυάζεται φανταστικά με… σχεδόν τα πάντα!

Victory Lane: Στον δρόμο για τη νίκη πηγαίνεις… περπατώντας

tommy 6

Στη γραμμή του τερματισμού η Tommy Hilfiger φτάνει με iconic σχήματα, έντονα χρώματα και αεροδυναμικά γραφικά, χρησιμοποιώντας τάσεις όπως το Gingham και τα κεντήματα στα denim κομμάτια της συλλογής. Χρωματιστές και παιχνιδιάρικες δημιουργίες στα χρώματα της εταιρείας και ένα πράσινο του φασολιού, σου δίνουν την αίσθηση πως είσαι «preppy» τολμώντας όμως, να δοκιμάσεις και ρούχα με έντονα κοψίματα. Έτσι, η μόνη γραμμή που θα νιώσεις να περνάς, είναι η γραμμή του τερματισμού… πρώτη!

tommy 7

Όμως, όπως ήδη θα γνωρίζεις, όταν τερματίζεις πρώτη όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω σου και σε εξετάζουν από την κορυφή έως τα νύχια. Πρέπει λοιπόν, η «επίγευση» που θα τους αφήσεις να αξίζει το κάθε σου βήμα της διαδρομής. Με τις πλατφόρμες ή τα σανδάλια της Tommy Hilfiger, δεν θα μπορούν να πάρουν το βλέμμα τους από πάνω σου.

Τη γυναικεία Tommy Hilfiger sportswear συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 μπορείτε να τη βρείτε στα ομώνυμα καταστήματα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (tommy.com).