Βρήκαμε το fashion brand που μας έκανε να αγαπήσουμε την Ελλάδα ακόμα περισσότερο

Διονυσία Καλαποθαράκου
Βρήκαμε το fashion brand που μας έκανε να αγαπήσουμε την Ελλάδα ακόμα περισσότερο

Με τα T-shirts του θα κάνεις statement σε κάθε σου εμφάνιση.

Lovegreece SS18 S MARINE1
Lovegreece SS18 S BEACHTOWELS
Lovegreece SS18 SUPREME copy

Bρήκαμε το brand που απενοχοποιεί επιτέλους το wearable nation T-Shirt! Όχι, δεν έχει ελληνικές σημαίες, ούτε το «I love Greece» με κόκκινη καρδιά, δεν έχει τσολιαδάκια ή τον χάρτη της Ελλάδας. Είναι το Ιnternational Love Brand που αγαπούν να φορούν η Μαρία Μενούνος και ο Γιώργος Μαζωνάκης. Μοιάζει σαν τη ζωή τα καλοκαιρινά μεσημέρια, που κυλάει αργά και απολαυστικά, με την απλότητα και την ποιότητα των στιγμών που μένουν ανεξίτηλες στον χρόνο.

Το Lovegreece δεν είναι ένα ακόμη brand, αλλά μια ολόκληρη φιλοσοφία... Με μότο «Made in Greece, Made with Love, Wear it with Pride» μας έχει μάθει να αγαπάμε την Ελλάδα από την αρχή και μας αρέσει. Σκοπός του brand; Να συνδέσει την σύγχρονη εικόνα της χώρας με το διαχρονικό, απέριττο κι απλό Greek Chic και να γίνει η μεγάλη και διαρκής διαφήμιση της χώρας μας, της ελληνικής παραγωγής και του design σε όλο τον κόσμο.

Σήμα κατατεθέν εκτός από το brand name; Η απαλότητα του 100% ελληνικού βαμβακερού υφάσματος που κατασκευάζεται στην Ελλάδα αποκλειστικά για τη Lovegreece, το σύγχρονο design μακριά από τουριστικά στερεότυπα και η χρήση χειροποίητων φακέλων για συσκευασία! Η Lovegreece μέσα από τη νέα της συλλογή συνεχίζει να μεταφέρει την εικόνα μια άλλης... Ελλάδας, και μας μαθαίνει πως να την αγαπήσουμε από την αρχή, όπως ακριβώς της αξίζει! Εκτός από τα Τ-Shirts, η συλλογή έχει εμπλουτιστεί με τσάντες, τις αγαπημένες μας μαρινιέρες, κλειδοθήκες, πετσέτες θαλάσσης, hoodies και καπέλα, για να έχεις πάντα ένα κομμάτι της Ελλάδας μαζί σου! Η Supreme σειρά που παρουσιάζεται για πρώτη φορά φέτος, απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη Lovegreece μπλουζάκια και ζητούν τη μονοχρωμία για να τα φοράνε κάθε μέρα παντού.
Info: www.lovegreece.com.gr

Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: Τα 12 πιο κομψά και βολικά σανδάλια για όλη την ημέρα