Silver Age: Tα κοσμήματα LAU δίνουν στην έννοια του «μινιμαλισμού» τη λάμψη που χρειάζεται

Διονυσία Καλαποθαράκου
Silver Age: Tα κοσμήματα LAU δίνουν στην έννοια του «μινιμαλισμού» τη λάμψη που χρειάζεται

Βρήκαμε τα κομψά, ασημένια δαχτυλίδια, κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια που θα λατρέψεις!

nfbfd
gntt
rfe
bbdfbg

«Στην τέχνη πρέπει να αντλείς έμπνευση από το οτιδήποτε. Να κλείνεσαι στο εργαστήριο, ακούγοντας μουσική και να δημιουργείς στο μυαλό σου εικόνες. Εικόνες που σε γαληνεύουν, σε ταξιδεύουν σε τοπία, σε πρόσωπα όμορφα, γνωστά κ άγνωστα που σε κάνουν να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις κάτι το οποίο θα τους ταιριάζει. Μετά από αυτό το ‘ταξίδι’, περνάς τις σκέψεις σου στο χαρτί και τέλος στον πάγκο του εργαστηρίου. Κάπως έτσι ξεκινάνε και όλες οι δημιουργίες LAU Creations για εμάς και φτάνουν σε εσάς», τάδε έφη Γιώργος Νικολάου, ο jewelry designer του ελληνικού brand κοσμημάτων, LAU.

Ασημένια σκουλαρίκια 925, επιπλατινωμένα
Tα μοναδικά σχέδια του είναι μία μορφή έκφρασης των βαθύτερων σκέψεων και των πιο πρωτογενών αισθήσεών μας, στην minimal εκδοχή τους. Δαχτυλίδια επιπλατινωμένα από ασήμι 925 με «ρευστά» αφαιρετικά σχέδια που «αγκαλιάζουν» με τα δύο άκρα τους τα δάχτυλά μας. Βραχιόλια στην πιο σύγχρονη version των cuffs που φοριούνται πιο πάνω από τον καρπό. Κολιέ «άκαμπτα» που «πέφτουν» στον λαιμό σαν ορμητικά ποτάμια και κρίκοι, λεπτοί ή πιο «τονισμένοι» που αναδεικνύουν και φωτίζουν τα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου, είναι μόνο μερικά από τα σχέδια των LAU Creations που ξεχωρίσαμε για φέτος το καλοκαίρι και τα βάλαμε αμέσως στην shopping list μας.

Ασημένιο κολιέ 925, επιπλατινωμένο
Το layering κοσμημάτων είναι μία από τις πιο σημαντικές και ενδιαφέρουσες τάσεις τις σεζόν και επενδύοντας σε διαχρονικά κομψά και σοφιστικέ, ασημένια κοσμήματα όπως αυτά, μπορείς να τα συνδυάσεις μεταξύ τους με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Είτε φορώντας πολλά δαχτυλίδια, με ξεχωριστούς όγκους, μαζί με ένα oversized βραχιόλι, είτε βάζοντας ένα κολιέ-τσόκερ πάνω από μικρά μενταγιόν και ασημένιες μακριές αλυσίδες, μπορείς να ακολουθήσεις το trend με τον πιο chic τρόπο μέσα από τα σχέδια του jewelry brand, LAU.

Ασημένια σκουλαρίκια 925, επιπλατινωμένα
Τα «δικά μας summer essentials» για το καλοκαίρι του 2018 ακολουθούν πιστά τη ρήση της Αμερικανίδας οικονομολόγου, Ellen Pleasant, «jewelry always fits» και εναρμονίζονται με όλα τα σύνολα, τα στυλ και τις ενδυματολογικές προσεγγίσεις που μπορούμε να σκεφτούμε γύρω από ένα outfit. Παρακάτω θα βρεις τα 7 αγαπημένα μας κομμάτια, ένα ξεχωριστό για κάθε μέρα της εβδομάδας… ή και για όλες τις μέρες μαζί! Οι minimal LAU επιλογές άλλωστε ποτέ δεν μπορούν να δείξουν υπερβολικές!

Ασημένιο δαχτυλίδι 925, επιπλατινωμένο

daxtulidi


Ασημένιο δαχτυλίδι 925, επιπλατινωμένο

ffw


Ασημένιο βραχιόλι 925, επιπλατινωμένο

nfbfdthyht5


Ασημένιο κολιέ 925, επιπλατινωμένο

hnbr


Ασημένιο δαχτυλίδι 925, επιπλατινωμένο

hrhhy


Ασημένιο δαχτυλίδι 925, επιπλατινωμένο

will


Ασημένιο δαχτυλίδι 925, επιπλατινώμενο

Ιnfo: Instagram lau.athens