Τα κοσμήματα του καλοκαιριού έχουν άρωμα Ελλάδας!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Τα κοσμήματα του καλοκαιριού έχουν άρωμα Ελλάδας!

Tα σχέδια του jewelry brand, «LimeLight by Katerina Sfinari», είναι τα πιο στυλάτα που μπορείς να φορέσεις αυτή τη σεζόν.

LimeLight jewelry collection by Katerina Sfinari cycladitic modern marble effect earrings

Ένας τόπος «πλούσιος» σε χρώματα, υλικά και υφές δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί πηγή έμπνευσης για κάθε δημιουργό! Έτσι και η νέα συλλογή κοσμημάτων της Κατερίνας Σφινάρη, για το brand της LimeLight, και την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 έχει τίτλο «Marble Aesthetics» και είναι επηρεασμένη από τις ομορφιές της Ελλάδας.

Ο λαμπερός καλοκαιρινός ήλιος και οι χρυσές αμμουδιές, το βαθύ μπλε των θαλασσών, το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και ο σημαντικός ορυκτός πλούτος της χώρας μας οδήγησαν την δημιουργό ώστε να σχεδιάσει μία άκρως summerish συλλογή, με statement κοσμήματα. Η σχεδιάστρια χρησιμοποιεί το αγαπημένο της υλικό, τον πολυμερή πηλό (polymer clay) και μέσα από ιδιαίτερες τεχνικές και τεχνοτροπίες μιμείται το φυσικό υλικό του μαρμάρου δημιουργώντας ένα marble effect αποδίδοντας το με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο. Παράλληλα επιλέγει λιτές γραμμές και γεωμετρικές φόρμες και να κινηθεί ανάμεσα στα χρώματα της γης και του ουρανού ενισχύοντας τα με μεταλλικές λάμψεις θέλοντας να παρουσιάσει κάτι καινούργιο και πρωτότυπο!
Ιnfo: www.jamjar.gr/store/limelight
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 8 τσάντες παραλίας από δίχτυ και δαντέλα για να διαλέξεις

LimeLight jewelry collection by Katerina Sfinari summer stud earrings