Beach Trend Report: Το καλοκαίρι δεν φοράς τις τάσεις… αλλά ξαπλώνεις πάνω τους

Διονυσία Καλαποθαράκου
Beach Trend Report: Το καλοκαίρι δεν φοράς τις τάσεις… αλλά ξαπλώνεις πάνω τους

Στις πετσέτες Sun of a Beach θα βρεις αποτυπωμένα μερικά από τα πιο hot μοτίβα της σεζόν και μπορείς να τα εντάξεις, εύκολα και απλά, στην γκαρνταρόμπα σου.

signature beach towel third eye signature beach towel 2 1024x1024

Αυτό το τραγούδι της Lana Del Rey, το «Summertime Sadness», δεν το κατάλαβα ποτέ ιδιαίτερα. Το «καλοκαίρι» και η «μελαγχολία» είναι δύο έννοιες αντικρουόμενες από τη φύση τους. Δεν μπορεί να είσαι δυστυχισμένη όταν ο ήλιος λάμπει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και εσύ βρίσκεσαι δίπλα στη θάλασσα, σε μία αμμώδη παραλία να απολαμβάνεις βουτιές, βιβλίο, ποτό (με αυτή τη σειρά).

Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά το καλοκαίρι και αυτό πρέπει να το έχεις καλά μέσα στο μυαλό σου όταν βάζεις μία άνω τελεία σε ό,τι σε έχει απασχολήσει τον χειμώνα και κρατώντας αυτή τη σεζόν μόνο τα χαρούμενα πράγματα που συνέβησαν στη ζωή και την καθημερινότητά σου. Κάτι που μπορεί να σε «ακολουθήσει» άνετα στην παραλία είναι τα fashion trends που κράτησαν το ενδιαφέρον σου τους προηγούμενους μήνες. Animal prints, σχέδια με τροπικά φρούτα και φυτά, αλλά και «θαμώνες» της θάλασσας όπως ιππόκαμποι και καρχαρίες στολίζουν τις πιο «so hot right now» πετσέτες θαλάσσης, τις «Sun of a Beach», και ολοκληρώνουν στυλιστικά το καλοκαίρι σου με τον πιο fashionable τρόπο.

https://www.instagram.com/p/BjesSljnkBu/

Συνδύασε το μονόχρωμο, σοφιστικέ bikini σου με μία κίτρινη, leopard πετσέτα ή το εμπριμέ ολόσωμό σου με μία μονόχρωμη, γκρι «Sun of a Beach» και δημιούργησε total looks για τη θάλασσα, τόσο «προσεγμένα» και «χρωματικά δεμένα», που θα ζήλευε κάθε ενημερωμένη fashionista.

https://www.instagram.com/p/BkZp-ZFjoKb/
signature beach towel wwf seahorse signature beach towel 2 1024x1024
signature beach towel mai tai signature beach towel 2 1024x1024

Tα παστέλ χρώματα (τα είδαμε στα fashion shows της Victoria Beckham και του Οίκου Céline), τα γεωμετρικά μοτίβα (τα είδαμε στα Fashion Houses Sonia Rykiel και Burberry), αλλά και τα έντονα χρώματα (τα είδαμε στους Οίκους Christopher Kane και Roksanda Ilincic) είναι κάποια από τις πιο σημαντικές τάσεις για τη σεζόν S/S 2018 και αποτυπώνονται όλες μοναδικά πάνω στις πετσέτες θαλάσσης «Sun of a Beach». Μαζί με τις «ενδυματολογικές αποσκευές» που κουβαλάμε από το 2017-ναι, αναφερόμαστε στο trend με τα φρούτα που «ξεδιπλώθηκε» στα ρούχα με τις φράουλες και τα κεράσια έτσι όπως τα σχεδίασε ο Οίκος Giambattista Valli, στα πορτοκάλια που είδαμε πάνω στα Dolce&Gabbana φορέματα και φυσικά στους ανανάδες πάνω στα κομμάτια που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας παρακολουθώντας τα catwalks των Οίκων Gucci, Stella Jean, Giamba και Valentino- η φετινή συλλογή beach towels των «Sun of a Beach» είναι ένα καλειδοσκόπιο τάσεων που καλύπτει όλο το φάσμα των προτιμήσεων που μπορεί να έχει η κάθε μία από εμάς θέλοντας να κάνει με τις εμφανίσεις στην παραλία fashion statement.

Ποια «μελαγχολία», λοιπόν, χωράει στις στυλάτες καλοκαιρινές αποσκευές σου; «Καμία» θα πω εγώ και είμαι σίγουρη πως θα με υποστήριζε ακόμα και η ίδια η Lana. Σε κάποιο σημείο του συγκεκριμένου τραγουδιού της λέει «I just wanted you to know, that baby, you the best» και μπορώ να με φανταστώ να το σιγομουρμουρίζω ξαπλωμένη στην «Τropical Orgasm Grey» πετσέτα μου φέτος το καλοκαίρι, όχι σκεπτόμενη κάποιον ανεκπλήρωτο έρωτα αλλά κάποιον 100% επιτυχημένο στυλιστικό στόχο: το να πηγαίνω στην παραλία το ίδιο καλόγουστη με όταν κυκλοφορώ στην πόλη! Και αυτό χάρις στην ξεχωριστή «Sun of a Beach» πετσέτα μου.