Inner Self: Να ένα lingerie trend που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε!

Inner Self: Να ένα lingerie trend που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε!

Και αυτήν την σεζόν θα το απολαύσουμε αρκετά.

Αυτό το καλοκαίρι φανταζόμαστε ότι τα εσώρουχά μας είναι ένας καμβάς πάνω στον οποίο μπορούμε να αποτυπώσουμε τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τη διάθεσή μας… και ολόκληρο τον εσωτερικό μας κόσμο. Και αυτός δεν είναι «σκοτεινός» και «εσωστρεφής», αλλά «φωτεινός» και «χαρούμενος»… γεμάτος μεγάλα λουλούδια και funky χρώματα.

https://www.instagram.com/p/Bkm4TkcAXOn/
triumph
intimissimi 2
intimissimi 1
tezenis

Αυτή, λοιπόν, η feel-good ατμόσφαιρα που επικρατεί στη ζωή μας αυτήν την περίοδο «βγαίνει» στα lingeries για τη σεζόν S/S 2018 και αποτελεί και ένα από τα πιο δυνατά fashion trends στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Φανελάκι, Triumph
Τα εμπριμέ, floral prints πάνω σε σλιπ, σουτιέν, πιτζάμες και νυχτικά είναι παντού και πολύ χαιρόμαστε γι’ αυτό! Αναδεικνύουν το μαύρισμά μας και μας βοηθούν να κάνουμε νεανικές εμφανίσεις ακόμα και όταν απλά κάνουμε cocooning μέσα στο σπίτι μας.

Σουτιέν, Intimissimi
Μπορεί τα εσώρουχα να είναι από μόνα τους μία κατηγορία ρούχων που την βλέπουν και την απολαμβάνουν λίγοι άνθρωποι –εσύ και ο σύντροφός σου, ίσως- αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να ακολουθούμε και σε αυτή τις τάσεις και να κάνουμε κάθε σεζόν τις πιο fashionable επιλογές.

Σορτσάκι, Intimissimi
Επίσης ένα floral bra μπορεί να φορεθεί και μέσα από ένα marcel, απλό φανελάκι με μεγάλο άνοιγμα στο πλάι και να κάνεις έτσι fashion statement βάζοντας… το σουτιέν σου! Αν ψάχνεις και εσύ να ξεφύγεις από τα κλασικά, λευκά lingeries του καλοκαιριού, τα μοτίβα με λουλούδια είναι η stylish λύση που ψάχνεις!

Ροζ νυχτικό, Tezenis
Δες επίσης: Chanel Haute Couture F/W 2018/2019: Τα αγαπημένα μας looks από το fashion show