Τέσσερα είδη sneakers που θα κλέψουν την παράσταση Ιούλιο-Αύγουστο

Τέσσερα είδη sneakers που θα κλέψουν την παράσταση Ιούλιο-Αύγουστο

Μην νομίζεις ότι όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι είσαι αναγκασμένη να φοράς σανδάλια... εναλλακτικές υπάρχουν!

Πολλά πράγματα μπορούμε να αποχωριστούμε από την καθημερινότητα μας. Τα sneakers μας όμως δεν είναι μέσα σε αυτά γι’ αυτό, ανεξαρτήτως έτους και εποχής, επανεφευρίσκουμε συνεχώς νέους τρόπους να τα εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Για να μην βγάλεις, λοιπόν, το υπόλοιπο καλοκαίρι εγκλωβισμένη στα flats σανδάλια σου δες ποια είδη αθλητικών παπουτσιών είναι κάτι παραπάνω από οκ να τα φοράς και τώρα. Είναι άνετα, είναι fashionable και πάνω από όλα (γιατί δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας) είναι το αγαπημένο είδος υποδημάτων των περισσότερων από εμάς!
Δες επίσης: Ένα εμβληματικό φόρεμα είναι η πηγή έμπνευσης πίσω από το bikini που έβαλε η Ratajkowski στη Μύκονο

Converse All Star

https://www.instagram.com/p/BkxyNj6hN8A/

Mε κοντό, floral φόρεμα για grunge εμφανίσεις, αλλά και με στενό, midi για πιο 90s looks, τα «σταράκια» σου μπορείς να τα φοράς όλο τον χρόνο. Εδώ τα αγόρια τα φοράνε και στην παραλία αλλά αυτό θα το συζητήσουμε σε άλλο άρθρο όπου θα λέμε τι δεν θέλουμε να βάλει το αγόρι μας στις κοινές μας διακοπές.

Vans

https://www.instagram.com/p/BjX2gxZB47L/

Tα αγαπημένα παπούτσια των σκεϊτάδων, αλλά και γενικά των κοριτσιών που αγαπάνε τις urban εμφανίσεις και το streetwear. Φόρεσέ τα με jean shorts και αθλητική κάλτσα μέχρι τα μισά της γάμπας και θα αναδείξεις με τον πιο cool τρόπο τα μαυρισμένα σου πόδια.

Αθλητικά με τρακτερωτή σόλα

https://www.instagram.com/p/Bkd0WCOgJB0/

Σε λευκό χρώμα, αυτά τα old school sneakers είναι ό,τι πρέπει για να συνδυάσεις το φαρδύ, ψηλόμεσο παντελόνι σου ή το maxi, φόρεμα σου. Επίσης είναι ό,τι πρέπει αν λατρεύεις και εσύ τα 90s όσο και εμείς.

Λευκά sneakers

https://www.instagram.com/p/BkfY8MOFpZp/

Tα all time classic αθλητικά σου, είτε είναι Stan Smith είτε Cortez είτε κάποια πιο fashionable μάρκα όπως τα γαλλικά Veja, είναι το κομμμάτι-κλειδί και για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις και είναι το αξεσουάρ με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις mix&match σύνολα αν το συνδυάσεις με ένα ρομαντικό ή καθωσπρέπει midi dress.