70s Revival: H πιο κομψή δεκαετία επανέρχεται στο προσκήνιο μέσα από την καμπάνια MANGO Together

… και τον φωτογραφικό φακό του Mario Sorrenti, τη γοητεία του Adrien Brody, τη φινέτσα της Amber Valletta, τον δυναμισμό της Carolyn Murphy και την ανεπιτήδευτη κομψότητα της Αdwoa Aboah.

Ο Mario Sorrenti, ο διεθνούς φήμης Ιταλός φωτογράφος μόδας, πήρε αυτές τις βασικές αρχές των ‘70s, τις ένωσε με την «έμφυτη ανάγκη» των Mango να δείξουν την αγάπη τους στους δεσμούς της οικογένειας και της οικειότητας και δημιούργησε μία καμπάνια που δεν θα μπορούσε να έχει οποιοδήποτε άλλο όνομα πέρα από αυτό που έχει… «Μαζί». Με πρωταγωνιστές τα ίδια του τα παιδιά, τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Adrien Brody, τα δύο υπερδιάσημα μοντέλα και κολλητές Amber Valletta και Carolyn Murphy και το μοντέλο και ακτιβίστρια Adwoa Aboah, ο φωτογράφος οπτικοποιεί το όραμα των Mango για αληθινή επικοινωνία και ενότητα και μας οδηγεί «Μαζί» τους στην παρουσίαση της πιο εκλεπτυσμένης και φινετσάτης collection που έχουμε δει τελευταία.

gt
gtre
tg4t4
wsdqw


«I'm movin' on up now. Getting out of the darkness. My light shines on…» κάπως έτσι πάει το τραγούδι ενός από των πιο εμβληματικών συγκροτημάτων της indie pop σκηνής, των Primal Scream, του «Movin’ on up». Αυτό το ψυχεδελικό, μουσικό χαλί ντύνει το soundtrack του video της νέας καμπάνια Mango για τη συλλογή F/W 2018-19 και χωρίς ακόμα καλά καλά να προλάβεις να δεις τα ρούχα της νέας χειμερινής collection, οι πρώτες σου σκέψεις σε οδηγούν πίσω στη δεκαετία του 1970, στην φωτεινή της πλευρά που υμνούσε όλες τις βασικές αρχές της αγάπης και της συντροφικότητας που «έδεναν», «δένουν» και θα «δένουν» κάθε οικογένεια σε όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη.

Κομμάτια διαχρονικά, σε γραμμές που ξεφεύγουν από το αναμενόμενο, με σύγχρονη αισθητική και ποιοτικές πρώτες ύλες, αποτελούν τον βασικό πυρήνα της συλλογής F/W 2018-19. Ρούχα μονόχρωμα σε γήινες, κόκκινες, γαλάζιες και μοβ αποχρώσεις, αλλά και 70s γεωμετρικά και abstract prints, περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Μακριά μανίκια, σοφιστικέ ασυμμετρίες, φορέματα με στρογγυλό λαιμό, κοτλέ σακάκια, οversized παλτό από tweed και χοντρά μάλλινα πουλόβερ θα μπορούσαν να ντύσουν το cast της ταινίας «Τα καλύτερά μας χρόνια» πίσω το 1973 αλλά και να φορεθούν σήμερα δίνοντας ένα retro twist στα πιο συμβατικά σου σύνολα.

Τo denim πρωταγωνιστεί στην πιο εκλεπτυσμένη εκδοχή του και η ιδέα «του να βγούμε από το σκοτάδι και να λάμψουμε» σταματάει να υπάρχει μόνο σαν στίχος μέσα στο μυαλό μας. Μπορεί να γίνει πράξη, απλά προσθέτοντας κάποια νέα, Mango κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας. Η πιο «παρεξηγημένη» δεκαετία της μόδας μας αποδεικνύει μέσα από αυτήν την collection ότι είναι κάτι παραπάνω από έθνικ λαχούρια και oversized καμπάνες. Είναι όσο πολυτελής χρειάζεται για να μην φαντάζει προκλητική και όσο ανεπιτήδευτη πρέπει για να μην μας «ενοχλεί οπτικά».

Και «Μαζί» με τα Mango θα την ανακαλύψουμε και εμείς αυτήν την νέα σεζόν που μόλις ξεκινά… «Ιf you got it you can have it…» που λένε και οι Primal Scream.