Η Vassia Kostara μέσα από τη συλλογή της F/W 2018-19 μας προτείνει το πιο κομψό «alter ego»

Διονυσία Καλαποθαράκου
Η Vassia Kostara μέσα από τη συλλογή της F/W 2018-19 μας προτείνει το πιο κομψό «alter ego»

Το οποίο χορεύει τάνγκο, ζει με πάθος και αγαπάει τα ρούχα με κίνηση.

Untitled 1 26
IMG 0559
Untitled 1 17

Στα λατινικά η έκφραση «Alter Ego» σημαίνει ο «Άλλος Εαυτός» και χρησιμοποιείται για να δηλώσει μία άλλη πλευρά του χαρακτήρα μας με στοιχεία που λειτουργούν συμπληρωματικά στα κύρια γνωρίσματά μας. Με αυτήν, λοιπόν, την διττής σημασίας φράση επέλεξε η σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά, να ονομάσει τη νέα της συλλογή ρούχων για τη σεζόν F/W 2018-2019. «H ‘Alter Ego Collection»’ είναι εμπνευσμένη από την αγάπη μου για το τανγκό. Το πάθος, η κίνηση, η απελευθέρωση που νιώθεις και είναι βαθιά συνδεδεμένα με αυτόν τον χορό αναδύονται με ποικίλους τρόπους ρούχα μου», δήλωσε η fashion designer.

Ένα sexy tuxedo dress σε φούξια απόχρωση, ένα midi animal printed κομμάτι, ένα retro glam κουστούμι, ένα set με αστεράκια που αποτελείται από cropped top και maxi φούστα και ένα, mini φόρεμα με βολάν είναι τα 6 ρούχα αυτής της «χορευτικής» συλλογής, της οποίας όλα τα κομμάτια έχουν πολλά στοιχεία από τη μόδα της δεκαετίας του 30, της εποχής που άνθισε ο χορός του τανγκό.

Η κομψότητα και η απλοϊκότητα της μόδας εκείνης της περιόδου προσδίδουν στα ρούχα Vassia Kostara μια θηλυκότητα αλλά παράλληλα και ένα δυναμισμό, που τα κάνει τόσο ξεχωριστά. «Θέλω μέσα από τις δημιουργίες μου να πω μια ιστορία. Την ιστορία μίας γυναίκας που ήθελε να ζήσει το όνειρο της, που ήταν ελεύθερη να κυνηγήσει με πάθος τα όνειρά της. Μία ιστορία με happy end που κρύβεται πίσω από το success story κάθε γυναίκας που τολμά και διεκδικεί τα ‘θέλω’ της», μας είπε η Βάσια και κοιτάζοντας τα ρούχα της αυτή η ιστορία παίρνει σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια μας.

Info:https://shop.vassiakostara.com