Πώς φροντίζω τα μαλλιά μου και τα κρατώ ενυδατωμένα, ακόμη και αν τα βάφω

Δέσποινα Καμπούρη
Πώς φροντίζω τα μαλλιά μου και τα κρατώ ενυδατωμένα, ακόμη και αν τα βάφω

Σας έχω ξαναγράψει πως τους τελευταίους μήνες παλεύω κυριολεκτικά να ενδυναμώσω τα μαλλιά μου. Τα ταλαιπωρημένα μου μαλλιά, που εξαιτίας δικών μου χαζών πειραμάτων με το χρώμα, αναγκάστηκα να κόψω προκειμένου να απαλλαγώ από τις σπασμένες τρίχες, την ψαλίδα και φυσικά τις καμένες από το ντεκαπάζ άκρες μου.

Κι έτσι, παρότι είχα πάντα μακριά μαλλιά κάτω από τον ώμο, ξαφνικά στις αρχές του καλοκαιριού με είδατε με ένα μακρύ καρέ. Όχι, δεν το έκανα από άποψη ούτε για στυλ αφού όπως έχετε καταλάβει είμαι λάτρης των μακριών μαλλιών. Το έκανα για να τους δώσω μια ανάσα.

Έχω δοκιμάσει άπειρα προϊόντα μαλλιών. Άλλα με εξέπληξαν με την αποτελεσματικότητά τους κι άλλα σχεδόν με απογοήτευσαν.

Σήμερα, θα σας μιλήσω για μια καινούργια συλλογή της Fresh Line, την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών Πορφύρα που σχεδιάστηκε ειδικά για τις εξειδικευμένες ανάγκες των βαμμένων μαλλιών που ταλαιπωρούνται από τις βαφές και τη θερμότητα.

IMG 5491

Η Πορφύρα περιέχει στο σύνολο 12 κλινικά αποδεδειγμένα δραστικά συστατικά που προστατεύουν και ενυδατώνουν την τρίχα, μειώνουν το φριζάρισμα και διατηρούν ένα λαμπερό, ζωντανό και υγιές χρώμα στα μαλλιά. Η σειρά που περιλαμβάνει σαμπουάν, μαλακτική κρέμα, μάσκα θεραπείας και ένα πολυλειτουργικό ξηρό λάδι είναι ό,τι πιο φυσικό και καινοτόμο υπάρχει για τα μαλλιά μας αφού τα προϊόντα περιέχουν εκχύλισμα από φύκι Πορφύρα, Λάδι Αβησσυνίας, Λάδι Roucou, Λάδι Φραγκοσυκιάς, Κινόα, σύμπλεγμα με Πρωτεΐνη Μπιζελιού & Ρόδο της Ιεριχούς.

Το σαμπουάν προστασίας χρώματος εμπλουτίζεται με κλινικά αποδεδειγμένη Κινόα που βοηθά στη διατήρηση του χρώματος & βελτιώνει τη δυνατότητα απορρόφησής του από την τρίχα. Βοηθά τις χρωστικές ουσίες να κλειδώνουν στην τρίχα για πιο έντονο και ζωηρό χρώμα.

Η μαλακτική κρέμα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικό έλαιο Φραγκοσυκιάς που ενυδατώνει σε βάθος και παρέχει προστασία από την UV ακτινοβολία. Το καινοτόμο σύμπλεγμα πρωτεΐνης Μπιζελιού και Ρόδου Ιεριχούς προσφέρει μακροχρόνια προστασία από τις επιθετικές βαφές μαλλιών, το οξυζενέ και τις ελεύθερες ρίζες, ενώ θωρακίζει την τρίχα.

IMG 5494

Η μάσκα μαλλιών με λάδι Αβησσυνίας θρέφει, λειαίνει και ενδυναμώνει την τρίχα. Είναι εμπλουτισμένη με Vegan μικρό-πρωτεΐνες που προσφέρουν διπλή δράση, αναδομούν τα μαλλιά εσωτερικά ενώ τα προστατεύουν εξωτερικά από τις φθορές της UV ακτινοβολίας.

IMG 5492

Το λεπτόρρευστο ξηρό λάδι λάμψης και θερμοπροστασίας με έλαιο Καμέλιας αναζωογονεί άμεσα τα άτονα, ξηρά και φριζαρισμένα μαλλιά, ενώ διατηρεί λαμπερό το χρώμα τους. Παρέχει προστασία από τη θερμότητα και αποτρέπει τις φθορές από τη χρήση σεσουάρ ή σίδερου μαλλιών.

IMG 5495

Αν δεν με πιστεύεις δοκίμασέ τα και... #youwillthankmelater!