Τρεις απροσδόκητοι τρόποι για να φορέσεις το κλασικό, μαύρο jacket σου

Τρεις απροσδόκητοι τρόποι για να φορέσεις το κλασικό, μαύρο jacket σου

Μπορεί αυτό το ρούχα να πηγαίνει με όλα, αλλά με κάποια κομμάτια δείχνει πιο ξεχωριστό.

To μαύρο παλτό, σε κοντή ή μακριά γραμμή είναι κάτι που όλες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας και το φοράμε με πολλούς και διάφορους τρόπους. Με κλασικά παντελόνια σε ίσια γραμμή, με αέρινα φορέματα, με αυστηρά ladylike dresses και με τα τρία λίγο πιο ιδιαίτερα styles που σου προτείνουμε παρακάτω. Δες ποιο από όλα σου ταιριάζει και επέλεξέ το για να αναβαθμίσεις το συγκεκριμένο basic κομμάτι.

Copenhagen str F16 144

Mε μαύρο καπέλο

Aν θες να προσθέσεις μία νότα μυστηρίου στην εμφάνισή σου μπορείς να συνδυάσεις το κλασικό πλατύγυρο καπέλο σου ή ένα πιο διακριτικό panama hat, με το μαύρο παλτό σου.

Copenhagen str F16 168

Με παντελόνι με patchworks

Aυτό το hippie κομμάτι θα δώσει μία νότα ανεμελιάς στο κλασικό και ελαφρώς συντηρητικό, μαύρο πανωφόρι σου. Από πάνω επέλεξε κάτι μονόχρωμο ώστε ουσιαστικά να τονίσεις το κάτω μέρος του σώματος και του look σου.

Copenhagen str F16 171

Με φούτερ

Δεν είναι το πιο απλό πράγμα να φοράς το φούτερ σου μαζί με το παλτό σου αλλά είναι ένας mix&match συνδυασμός που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όταν θες να είσαι casual ντυμένη ενώ ταυτόχρονα κάνεις statement με το σύνολό σου. Ξέρεις πως πάει αυτό μην τα ξαναλέμε... κάτι sporty με κάτι chic ίσον στυλιστική επιτυχία.
Δες επίσης: Θες να φορέσεις το καλοκαιρινό σου φόρεμα και τον χειμώνα; Σου δείχνουμε 5 τρόπους για να το κάνεις