H Mαίρη Συνατσάκη δίνει τον παλμό της νέας σεζόν επιλέγοντας τα πιο cool εσώρουχα

Διονυσία Καλαποθαράκου
H Mαίρη Συνατσάκη δίνει τον παλμό της νέας σεζόν επιλέγοντας τα πιο cool εσώρουχα

Η νέα συλλογή Tezenis έχει σαφείς μουσικές επιρροές και ανεβάζει την ένταση στις «πιο εσωτερικές» εμφανίσεις σου.

Την επόμενη φορά που θα χορεύεις στους ρυθμούς των Εditors ή θα σιγοτραγουδάς τους στίχους της Lana del Rey θα σκέφτεσαι πως υπάρχουν τα κατάλληλα ρούχα –ή μάλλον τα κατάλληλα εσώρουχα- για να το κάνεις. Η νέα Fashion Underwear Campaign της Tezenis έχει ως πρωταγωνίστρια την local ambassador του brand, την αγαπημένη Mairiboo.

1 copy
8
6
4


Και αυτό το ultra fashionable κορίτσι δεν θα μπορούσε παρά να φορέσει μία limited collection που εκπέμπει τόσο δυνατά vibes όσο και η ίδια, το μοναδικό στυλ της και η ισχυρή προσωπικότητά της.

Η Tezenis έχοντας ρίζες στον κόσμο της μουσικής, εμπνέεται από τις underground μουσικές σκηνές εκφράζοντας τα ερεθίσματά της μέσα από αυτή την καινούργια της συλλογής, η οποία είναι αφιερωμένη στo cool κοινό τoυ brand που αναζητά ένα rock style. Ολόμαυρα κομμάτια με τρουκς, cut outs και leather looks που θα μπορούσες να φορέσεις και ως outwear παρακολουθώντας ένα live των Αrctic Monkeys στο Primavera ή τους Foo Fighters να τραγουδάνε στο Glastonbury.

Η ρομαντική δαντέλα συναντά τα stud printed ελαστικά ένθετα, χρυσαφένια αστέρια στολίζουν κορμάκια και lingerie sets, βινύλ υφές και rubberized leather ανεβάζουν τον τόνο σε φούστες και leggings, velvet lace και πουά σε τούλι, χαρίζουν το hot look της σεζόν.
Aν θες και εσύ να γίνεις μέρος αυτού του «σκοτεινού» και άκρως ρυθμικού σύμπαντος της Tezenis και της Μαίρης πρέπει να αποκτήσεις ένα από τα αγαπημένα μας bodies ή κάποιο από τα sexy slips μέχρι να πεις «ντο-ρε-μι-φα-σολ»… γιατί η μουσική δεν είναι μόνο τρόπος έκφρασης και διασκέδασης αλλά όταν μετουσιώνεται και σε μία τόσο stylish underwear collection είναι και ο πιο αισθησιακός τρόπος να την κάνεις μέρος της καθημερινότητάς και της γκαρνταρόμπας σου.

Info: H Mαίρη Συνατσάκη μπαίνει στο «ρόλο» της και φωτογραφίζεται σε on stage και backstage mood ενώ πίσω από τον φακό βρίσκεται ο γνωστός φωτογράφος Κώστας Κουτάγιαρ. Η Underwear Campaign τρέχει με Billboard στα Μέσα Μαζικής συγκοινωνίας και στα Social Media.