Ο Κόσμος της Julia… είναι γεμάτος με κομψά καλσόν

Ο Κόσμος της Julia… είναι γεμάτος με κομψά καλσόν

Η Julia Roberts φωτογραφίζεται με τα νέα σχέδια Calzedonia και περνάει το legwear στο επόμενο επίπεδο.

04 Julia 176
07 Julia 296
05 Julia 075
06 Julia 067

Από το «Pretty Woman» μέχρι το «Notting Hill» και από το «Erin Brockovich» –που της χάρισε και το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου- μέχρι το πιο πρόσφατο «Eat Pray Love», η Julia Roberts έχει διανύσει «πολλά χιλιόμετρα» στη βιομηχανία του κινηματογράφου με τα υπέροχα πόδια της. Και η εξέλιξή της, ερμηνευτικά και καλλιτεχνικά, συνέπεσε και με την ωρίμανσή της ως γυναίκα. Τώρα διανύει την πιο γοητευτική περίοδο της ζωή της και εν μέσω των υποχρεώσεών της ως ηθοποιός κάνει αυτό που αγαπά σε ό,τι αφορά στη μόδα: Φωτογραφίζεται με τα νέα σχέδια καλσόν της Calzedonia.

«Τα καλσόν της Julia», είναι ο τρόπος που προσδιορίζουν οι fans των Calzedonia σε ολόκληρο τον κόσμο, τα προϊόντα του ιταλικού legwear brand. H δυνατή σύνδεση στη συνείδηση όλων ανάμεσα στο label και στη διάσημη Ηοllywood star, πηγάζει από την «πίστη και την προσήλωση» της ηθοποιού στα καλσόν Calzedonia τα τελευταία χρόνια. Τα εμπιστεύεται τόσο στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, όσο και στις προσωπικές της στιγμές και φαίνεται ότι είναι κάτι παραπάνω από μία ambassador, είναι μία γυναίκα που φοράει τα legwear που αγαπάει.

Για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας Calzedonia, η Roberts φωτογραφήθηκε με τα πιο αγαπημένα της σχέδια από την collection F/W 2018-2019. Με pin up πουά, με sexy δικτυωτά, με trendy κομμάτια με pachworks και με super stylish με γεωμετρικά designs όπως ρόμβους, τρίγωνα και τετράγωνα. Κρατώντας απλό το υπόλοιπο outfit η γνωστή ηθοποιός αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τα καλσόν και τα μετατρέπει με τον πιο cool και ανεπιτήδευτο τρόπο στο statement στοιχείο του look της.

Ο «Κόσμος της Julia» είναι υπέροχος και μπορείς και εσύ «να περπατήσεις» προς το μέρος του, φορώντας τα πιο κομψά, νέα Calzedonia καλσόν!