notos Challenge: Δύο φίλες, ένα πολυκατάστημα και άπειρες ώρες winter shopping

Διονυσία Καλαποθαράκου
notos Challenge: Δύο φίλες, ένα πολυκατάστημα και άπειρες ώρες winter shopping

H πραγματική «δοκιμασία» ήταν να βρούμε ρούχα και αξεσουάρ που δεν θέλαμε να αγοράσουμε μέσα στο πολυκατάστημα notos.

LP2 3804
LP2 3726
LP2 3756
LP2 3767
LP2 3744
LP2 3467
LP2 3490
LP2 3518
LP2 3520
LP2 3659
LP2 3683
LP2 3563
LP2 3571

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα τα βασικά θέματα συζήτησης ανάμεσα σε εμένα και στη Γωγώ εδώ στο γραφείο είναι «τι δώρα να πάρουμε στους ανθρώπους που αγαπάμε» αλλά και «τι ‘δώρα’ να πάρουμε σε εμάς τις ίδιες». Τι χρειαζόμαστε για να ολοκληρώσουμε τη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα, να καλύψουμε όλες τις ενδυματολογικές μας ανάγκες αλλά και για να υιοθετήσουμε τα πιο hot winter looks για τη σεζόν F/W 2018-2019. Και επειδή «τα λόγια είναι πάντα λόγια», είπαμε να περάσουμε στις πράξεις και να περάσουμε ένα απόγευμα γεμάτο shopping στο πιο «φιλικό» και «γεμάτο» πολυκατάστημα, στο notos. Mία περιήγηση στους διαδρόμους και στους πολλούς ορόφους του ήταν ένα απολαυστικό ταξίδι, μία βόλτα σε μία χώρα όπου βασιλεύει το στυλ, οι fashionable δημιουργίες και οι τελευταίες λέξεις της μόδας σε ρούχα και αξεσουάρ.

Αφού δοκιμάσαμε tweed παλτό, μαλώσαμε για το ποιο χρώμα φούτερ θα ολοκλήρωνε τα athleisure looks μας (εγώ ήμουν υπέρμαχος του aqua adidas και η Γωγώ του baby pink Nike), βάλαμε τα πιο cozy πλεκτά της σεζόν που βρήκαμε στο corner της Wrangler και τσεκάραμε όλα τα trends στα φορέματα (floral, βελούδινα, από βινύλ και δέρμα -ναι, τα Pepe Jeans είχαν και από τα δύο-) καταλήξαμε στο ισόγειο και στο -1 για να δοκιμάσουμε τα αντικείμενα του πόθου για κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της… παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ.

Τoi-moi

adidas

Puma

Sisley
Aυστηρές γόβες, trendy μποτάκια, over the knee boots και βολικά power flats μας έκαναν να ξεχάσουμε το πρώτο σκέλος αυτής της «shopping αναζήτησής μας» (ναι στα δώρα αναφερόμαστε) και να εστιάσουμε στο δεύτερο… σε αυτά που ποθούμε πραγματικά εμείς οι δύο. Και εγώ με αυτές τις βουργουνδί γόβες που δεν ήθελα να βγάλω από πάνω μου ένιωσα πραγματικά ερωτευμένη.


Werner
Το ίδιο βλέμμα πάθους αναγνώρισα και στο πρόσωπο της Γωγώς όταν δοκίμαζε τα δικά της μαύρα μποτάκια με το printed τακούνι της. Όταν η Marilyn Monroe έλεγε «δώσε σε ένα κορίτσι τα σωστά παπούτσια, και θα κατακτήσει τον κόσμο» πρέπει να είχε βρεθεί σε έναν «επίγειο παράδεισο» σαν το πολυκατάστημα notos που επισκεφθήκαμε εμείς. Γιατί ανάμεσα σε τόσο chic δημιουργίες μπορείς να νιώσεις όχι μόνο ότι θα κατακτήσεις τον κόσμο, αλλά ότι σου ανήκει κιόλας.


Mairiboo For Envie
Αll day bags, πρακτικά backpacks, funky επιλογές αλά Moschino και βραδινά clutches μας έκαναν να θέλουμε να τα κρατήσουμε όλα… μαζί! Όταν καταλήξαμε στις δύο μόνο τσάντες που μπορούμε να αγοράσουμε (σε αυτήν τουλάχιστον την εξόρμησή μας στο notos) πήγαμε μετά στο section των αξεσουάρ για να «παίξουμε» με τα πιο funky κασκόλ και τα πιο λαμπερά κοσμήματα της σεζόν.

Calvin Klein

Coccinelle
Τέλος, αφού περάσαμε πολύ εποικοδομητικό χρόνο αναζητώντας αυτά τα αξεσουάρ-κλειδί που θα αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα μας, συγκεντρώσαμε τα τρία πιο αγαπημένα μας winter trends και τους δώσαμε «σάρκα και οστά» μέσα από τα πιο cool ρούχα του πολυκαταστήματος notos.

Kαρό (Aπό αριστερά προς τα δεξιά: Κοστούμι και πουκάμισο Gant, πουλόβερ και φούστα Lacoste, παλτό Barbour)

Μannish (Από αριστερά προς τα δεξιά: Ζιβάγκο και παλτό Lauren Ralph Lauren, παντελόνι Lauren Ralph Lauren, μπλούζα Emme by Marella, παντελόνα Emme by Marella)

LP2 3583


Printed dresses (Aπό αριστερά προς τα δεξιά: Trussardi Jeans, Helmi, Gant)

LP2 3782

Εγώ έφυγα με shopping bags γεμάτες με ψηλόμεσα παντελόνια Bsb, γόβες Piccadilly, 60s mini φορέματα Desigual και tweed πανωφόρια Toi&moi. Η Γωγώ επένδυσε σε high heels boots Camper, backpacks Valentino, κολιέ Nali και μάλλινα πουλόβερ Gaudi. Αν ψάχνεις να βρεις τι από αυτά ήταν για εμάς και τι προορίζονταν για δώρα θα σε διευκολύνουμε λέγοντάς σου πως πρέπει να ξαναεπισκεφθούμε σύντομα το αγαπημένο μας πολυκατάστημα notos. Δώρα δεν καταφέραμε να διαλέξουμε! Βρεθήκαμε περιτριγυρισμένες με ρούχα και αξεσουάρ που τα θέλαμε όλα για εμάς και μόνο για εμάς. Γιατί από αυτήν την «δοκιμασία shopping» καταλάβαμε ένα πράγμα… ότι είμαστε εγωίστριες και ότι μέσα στo notos, ανάμεσα σε τόσα stylish προϊόντα μόδας… αυτό είναι οκ!

Info: Mεγάλη ποικιλία από όλα τα fashion είδη είναι διαθέσιμα και online, στο www.notos.gr καθώς και τα social media του notos: www.facebook.com/notosGreece, www.instagram.com/notosofficial/