Τhe Dress Addict: 6 φορέματα ‘ALE για εσένα που στο Ρεβεγιόν δεν πρόκειται να φορέσεις παντελόνι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Τhe Dress Addict: 6 φορέματα ‘ALE για εσένα που στο Ρεβεγιόν δεν πρόκειται να φορέσεις παντελόνι

H Coco Chanel έλεγε πως «κομψή δεν είσαι όταν φοράς ένα καινούργιο φόρεμα»... είσαι όταν φοράς το φόρεμα που σου ταιριάζει θα συμπληρώσουμε εμείς.

Έχουν υπάρξει παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς που έχεις περάσει ώρες μπροστά στον καθρέπτη της ντουλάπας σου εναλλάσσοντας όλους τους πιθανούς συνδυασμούς top – παντελονιού που μπορούσες να σκεφτείς. Κανένα look δεν σε ικανοποιούσε πλήρως και γι’ αυτό δεν έφταιγαν τα ρούχα σου, ούτε η στυλιστική σου ικανότητα να σετάρεις μεταξύ τους αυτά που ταιριάζουν πιο πολύ. Έφταιγε το ότι ήξερες και τότε, όπως ξέρεις και τώρα, πως είσαι πραγματική ευτυχισμένη και ικανοποιημένη από την εμφάνισή σου μέσα σε ένα φόρεμα. Γιατί αυτό είναι το αγαπημένο σου ρούχο και δεν πρέπει να καταπιέζεσαι και να μην κάνεις αυτό που αγαπάς.
Γι’ αυτό φέτος πριν κάτσεις μπροστά στον ίδιο καθρέπτη και πριν αρχίζεις να φωνάζεις «είμαι η Διονυσία, είμαι εθισμένη στα φορέματα και είμαι καλά» μπορείς να ρίξεις μία ματιά στα party dresses των ‘ALE και απλά να αποκτήσεις αυτό που ταιριάζει με το στυλ σου και θα αναδείξει τον καλύτερο εαυτό σου σε όποιο ρεβεγιόν έχεις να παρευρεθείς σε αυτές τις γιορτές. Κομμάτια στα απόλυτα trends τις σεζόν, όπως είναι τα metallics και τα βελούδινα, σε sexy mini γραμμές και σε ladylike midi σχέδια, σε αυστηρές μονοχρωμίες και ρομαντικά floral μοτίβα, έρχονται και σε προκαλούν να διαλέξεις μόνο ένα. Εσύ βέβαια δεν είναι ανάγκη να «σηκώσεις αυτό το γάντι» και να ανταπεξέλθεις σε αυτήν την πρόκληση. Εμείς μη μπορώντας να το κάνουμε διαλέξαμε ήδη έξι love items και στα παρουσιάζουμε αμέσως. Για να βρεις/να πάρεις/ να βάλεις και τελικά να κάνεις αυτό που αγαπάς αυτά τα Χριστούγεννα.

5207251104142 2

Το floral


Σε dark αποχρώσεις τα λουλουδάτα μοτίβα δεν ταιριάζουν μόνο σε ρομαντικές υπάρξεις αλλά καλύπτουν τα γούστα και των πιο «μοιραίων» κοριτσιών. Συνδύασε το δικό σου με ένα ζευγάρι κλασικές, μαύρες γόβες και θα είσαι υπέρκομψη το βράδυ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

5207251138192 1

To μεταλλικό



Επηρεασμένο από τα 80s και τις ξέφρενες disco nights, oι μεταλλικές αποχρώσεις είναι το μεγαλύτερο trend στα φορέματα της σεζόν. Για να «σπάσεις» τον glam αέρα του μπορείς να βάλεις πάνω από αυτήν την ‘ALE δημιουργία ένα αμάνικο μαύρο γιλέκο σε ανδρόγυνη γραμμή.

Το 80s

5207251093941 2


Aυτό το ιδιαίτερο σχέδιο με τους τονισμένους ώμους και τη μεταλλική όψη είναι ό,τι πιο stylish μπορείς να φορέσεις φέτος και να ξεχωρίσεις από την στιγμή που θα μπεις στο party που είσαι καλεσμένη. Δεν είναι προκλητικό, δεν είναι αναμενόμενο... είναι απλά υπέροχο και θα δείχνει εξίσου fashionable αν το βάλεις με μπότες πάνω από το γόνατο και οπάκ καλσόν.

5207251103398 2

Το ρομαντικό

Από φίνα δαντέλα σε βουργουνδί απόχρωση και σε preppy midi μήκος που δεν αφήνει περιθώρια για να κάνεις «στυλιστικά λάθη», αν είσαι ρομαντική ύπαρξη θα λατρέψεις αυτό το φουστάνι. Συνδύασέ το με chunky μαύρα πέδιλα ή απλά μαύρα pumps, ένα μπορντό κραγιόν και είσαι έτοιμη για τη βραδινή σου έξοδο.

5207251102025 2

Το βελούδινο



Το «so hot right now» βελούδο πρωταγωνιστεί και στις επιλογές σου για τα φορέματα που θες να φορέσεις στο Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Εμείς θα προτείνουμε να ακολουθήσεις το trend μέσα από αυτό το νεανικό ‘ALE κομμάτι με το retro floral μοτίβο. Φοριέται τόσο με μποτάκια όσο και με strappy heels και καλσόν δίχτυ για πιο sexy looks.

5207251107594 2

Το μακρυμάνικο



Σε Βικτωριανή γραμμή με αυστηρό ψηλό λαιμό και μακριά δαντελένια μανίκια, αυτή η dark επιλογή θα αναδείξει ακόμα περισσότερο την femme fatale που κρύβεις μέσα σου. Με το μόνο που συνδυάζεται αυτό το ‘ALE φόρεμα είναι ένα κατακόκκινο κραγιόν και ένα επιμελώς ατημέλητο up do.