Grammy Awards 2019: Οι πιο ξεχωριστές εμφανίσεις από τη χθεσινή βραδιά

Διονυσία Καλαποθαράκου
Grammy Awards 2019: Οι πιο ξεχωριστές εμφανίσεις από τη χθεσινή βραδιά

Μπορεί τα μουσικά βραβεία να έγιναν την ίδια μέρα με τα κινηματογραφικά BAFTA Awards, αλλά όπως θα δεις και στην gallery, είναι ξεκάθαρο το ποια κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Την ίδια μέρα με τα κινηματογραφικά BAFTA Awards στην άλλη πλευρά του Aτλαντικού, στο Λος Άντζελες, γινόντουσαν και τα μεγαλύτερα βραβεία της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, τα Grammys με παρουσιάστρια την Alicia Keys. Και μπορεί πάνω στη σκηνή να κέρδισαν τις εντυπώσεις η Lady Gaga, η Jennifer Lopez, η Michelle Obama και η Jada Pinkett Smith με τη δυναμική τους ομιλία για τη θέση και τα δικαιώματα των γυναικών στον χώρο της showbiz αλλά ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσίαζε και το κόκκινο χαλί που στρώθηκε απέξω από το venue της εκδήλωσης πριν την έναρξη της 61ης τελετής απονομής των χρυσών μουσικών βραβείων.

Δες αναλυτικά στην παρακάτω gallery τις 28 εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε καθώς και τους Οίκους μόδας που επέλεξαν οι stars. Ένα red carpet σίγουρα πιο εκκεντρικό και sexy από αυτά που έχουμε συνηθίσει αλλά σε καμία περίπτωση βαρετό!
Δες επίσης: BAFTA 2019: Τα καλύτερα looks από τα κινηματογραφικά βραβεία