Tα Μango «ζωγραφίζουν» το φετινό καλοκαίρι με τις πιο κομψές, παστέλ αποχρώσεις

Διονυσία Καλαποθαράκου
Tα Μango «ζωγραφίζουν» το φετινό καλοκαίρι με τις πιο κομψές, παστέλ αποχρώσεις

Προσθέτοντας σε αυτόν τον μικρό, στυλιστικό πίνακα πινελιές μεταλλικών και tie dye χρωματισμών. 

OP18101 AM MANGO SS19 4952 03 sRGB
OP18101 AM MANGO SS19 4986 03 CROP sRGB
OP18101 AM MANGO SS19 4991 08 sRGB
OP18101 AM MANGO SS19 5032 04 CROP sRGB

Θα μπορούσες να σκεφτείς τον εαυτό σου ως πρωταγωνίστρια σε μία sci-fi χολιγουντιανή παραγωγή; Στην οποία όμως δεν θα κυνηγούσες εξωγήινους φορώντας υπερμεγέθη κοστούμια αστροναυτών, αλλά σοφιστικέ δημιουργίες σε νέες, κολακευτικές γραμμές και chic, παστέλ αποχρώσεις. Γιατί τα Mango κάπως έτσι μας οραματίστηκαν όλες εμάς και με γνώμονα αυτό σχεδίασαν τη νέα τους, καλοκαιρινή συλλογή. Μία συλλογή που «πλέκει» τα edgy φουτουριστικά metallic με τα neo-romantic γαλάζια, ροζ, μοβ, μπεζ και floral. Κομμάτια διαχρονικά, όπως οι καπαρντίνες, συνδυάζονται με hype pieces, όπως τα ποδηλατικά κολάν και τα bucket hats (aka τα υφασμάτινα καπέλα που φορούσαν παλιά οι ψαράδες), δίνοντάς μας την αίσθηση πως στον καμβά που λέγεται «Η Μόδα του Καλοκαιριού» μπορούμε να ζωγραφίσουμε ό,τι θέλουμε, ό,τι μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και ό,τι αναδεικνύει, με τον ανεπιτήδευτο τρόπο που το κάνει τα Mango, τη σιλουέτα μας.

Ασημί ψηλόμεσες παντελόνες, maxi floral φορέματα στις αποχρώσεις του ανοιχτού κίτρινου και του baby blue, slip dresses στο χρώμα της μέντας, αλλά και μπεζ σακάκια με κουμπιά που σου αφήνουν μία αίσθηση μινιμαλισμού κατευθείαν από τη δεκαετία του 1990, είναι μερικά από τα κομμάτια που έχουμε ήδη προσθέσει στην καλοκαιρινή shopping list, παρατηρώντας τις προτάσεις των Mango για τη σεζόν SS 2019. Δεν είναι όμως μόνο η τόσο φρέσκια και fashion forward αισθητική αυτής της collection που μας έχει κερδίσει, όσο και ολόκληρη η φιλοσοφία του brand πίσω από την παρουσίαση της νέας του καμπάνιας.

Με πρωταγωνιστές τα μοντέλα Jolie Alien, Sasha Pivovarova, Adowa Aboah, Luna Bijl και Patrick Schwarzenegger και κάτω από την καλλιτεχνική επιμέλεια του διάσημου φωτογράφου Alasdair McLellan, τα Mango «έχτισαν» μία διαφημιστική εκστρατεία με τίτλο «Νέες Φωνές» και μότο όπως «Να οικοδομήσουμε το μέλλον μαζί», «Τα όνειρά μας να εμπνεύσουν τον πολιτισμό μας» και «Πιστεύουμε στη δύναμη της κοινότητας». Τα πρόσωπα της καμπάνια λειτουργούν ως αθλητές, καλλιτέχνες, ακτιβιστές. Ζωγραφίζουν, ταξιδεύουν, είναι ευτυχισμένοι και ταυτόχρονα ενεργητικοί, προσπαθώντας να «φτιάξουν έναν κόσμο, μία κοινότητα όπου όλες οι φωνές έχουν δύναμη και πρέπει να ακούγονται»… τον κόσμο των Mango.

Στη δική μας «ταινία», στον δικό μας «πίνακα ζωγραφικής», στο δικό μας «σύμπαν», αυτό το καλοκαίρι θα φοράμε αμάνικα blazers, ημιδιάφανες μπλούζες, cyber pants, πλισέ λαχανί παντελόνια με ασορτί πουκάμισα που θα κλείνουμε με nerdy τρόπο μέχρι πάνω. Θα κάνουμε layering με παστέλ lingerie φορέματα, ασημί πουκάμισα από πάνω και μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο. Θα βάζουμε λευκά sneakers με ρομαντικά, liberty prints. Θα πάρουμε τα «πινέλα» που μας δίνουν τα Mango και θα φτιάξουμε το πιο άρτια στυλιστικά project… αυτό που θα έχει τίτλο «Η δική μας φωνή, το δικό μας look».

Υγ. Από μέσα θα ακούμε το «Ι belong in your arms», των Νεοϋρκέζων Chairlift, το τραγούδι της Mango καμπάνιας που σε γεμίζει με ένα συναίσθημα ελευθερίας και ορμής μέσα από το κάπως οικείο μπιτ του. Γιατί τα πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα, είτε αυτά είναι τα ρούχα μας είτε η μουσική που ακούμε, πρέπει να μας επιτρέπουν να είμαστε «εμείς»… στην πιο όμορφη εκδοχή μας.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα MANGO σε Πειραιά, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Ρόδο.