Βlack Salt: To brand που μας έπεισε ότι όσα μαύρα μαγιό και να έχουμε πάντα χρειαζόμαστε ένα ακόμα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Βlack Salt: To brand που μας έπεισε ότι όσα μαύρα μαγιό και να έχουμε πάντα χρειαζόμαστε ένα ακόμα

Με το καλοκαίρι να μας κλείνει το μάτι, η μόνη αγορά που βιαζόμαστε να κάνουμε είναι αυτή του νέου μας μαγιό.

L.B.B.: Όχι δεν πρόκειται για κάποιο ορθογραφικό λάθος στο ακρωνύμιο του L.B.D. (aka Little Black Dress) αλλά για μία συντομογραφία της βασικής αρχής γύρω από την οποία «χτίστηκε» το swimwear brand, Black Salt, και είναι αυτό ακριβώς που καταλαβαίνεις πως βρίσκεται πίσω από τα αρχικά… Little Black Bikini. Τρεις λέξεις που αποτελούν τον θεμέλιο λίθο του brand. H δημιουργός του, Ankica Kovacevic, έκανε την εξής απλή σκέψη ένα καλοκαιρινό απόγευμα που την βρήκε στην παραλία να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα, «πως καμία γυναίκα στο τέλος της ημέρας δεν έχει αρκετά μαύρα bikinis, πάντα όλες χρειαζόμαστε ένα ακόμα».

https://www.instagram.com/p/BwFEvH9lNws/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Και αυτό ακριβώς αποφάσισε να μας προσφέρει, πολλά μαύρα μαγιό, bikinis και ολόσωμα, που κολακεύουν όλους του σωματότυπους και προσαρμόζονται σε όλα τα στυλ. Στην φετινή συλλογή όμως, δίπλα στα all time classic μαύρα κομμάτια με τα sexy cut outs, τα αθλητικά bustier και τους μεταλλικούς κρίκους, ήρθαν να προστεθούν και σχέδια σε λιλά, nude, ροζ, μπλε, γαλάζιες, κυπαρισσί, άσπρες και πορτοκαλί αποχρώσεις. «Μία γυναίκα δεν έχει σημασία αν είναι λεπτή ή αν έχει καμπύλες, αν έχει μικρό ή μεγάλο στήθος, είναι sexy φορώντας μόνο το μαγιό της αν το πιστεύει και έχει το ανάλογο attitude», λέει το δελτίο τύπου του swimwear label, δανειζόμενο τα λόγια του συγγραφέα και παρουσιαστή, Simon Doonan και βλέποντας τα κομμάτια της Black Salt Collection Summer 2019, καταλαβαίνουμε πως μέσα σε ένα στράπλες, μαύρο ολόσωμο με ανοίγματα στο πλάι δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου δύσκολο να νιώσουμε sexy φέτος το καλοκαίρι.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 12 στυλάτα δώρα για να πάρεις στις φίλες σου το Πάσχα

https://www.instagram.com/p/BwSVFRwgSeQ/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Ας αρχίσουμε, λοιπόν, τις ετοιμασίες και το shopping από τώρα και ας υποδεχτούμε την ωραιότερη εποχή του χρόνου μέσα στο αγαπημένο μας fashion item: το μαγιό!