Travel like a Queen

Διονυσία Καλαποθαράκου
Travel like a Queen

Bρήκαμε για εσένα τα πιο hot luxury fashion items για να υιοθετήσεις τις τάσεις της άνοιξης, να ντυθείς σαν «πραγματική βασίλισσα» και να ταξιδέψεις με στυλ στους πιο εξωτικούς, ταξιδιωτικούς προορισμούς.

mindaugas petrutis 29084 unsplash
1140561 ou pp
1132591 in pp
loewe
1181964 in pp
1134626 in pp

Σαν γνήσιο travel girl απολαμβάνεις να εναλλάσσεις προορισμούς, εικόνες και κουλτούρες. Να ταξιδεύεις σε κάθε γωνία του πλανήτη και να «κυνηγάς καλοκαίρια», όπως έλεγε και ο Tiesto ένα παλαιότερο remix του. Γι’ αυτό η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να επισκεφτείς έναν τροπικό «παράδεισο», όπως οι Μαλδίβες, η Γαλλική Πολυνησία, το Μπαλί ή η Κούβα. Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η περίοδος των Μουσώνων, η ζέστη δεν είναι αποπνικτική και εσύ μπορείς να κολυμπήσεις σε γαλαζοπράσινα νερά, να πιες το πολύχρωμο cocktail σου στο παραθαλάσσιο resort και να περιηγηθείς στις υπαίθριες αγορές, πάντα με ultra stylish εμφανίσεις και αψεγάδιαστη εμφάνιση.

Μέχρι τότε φρόντισε να αποκτήσεις online τα must have items της σεζόν για να υιοθετήσεις ένα resort chic ύφος και να είσαι κομψή και στις διακοπές σου, μακριά από το άγχος της πόλης και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας, κάτω από τον καυτό, τροπικό ήλιο.
Για ένα σοφιστικέ look που εξυπηρετεί τις «αρχές» του travel chic style θα χρειαστείς ένα αέρινο, λευκό φόρεμα σαν αυτό το Isabel Marant με τις κεντημένες λεπτομέρειες και το midi μήκος που το καθιστά ιδανικό για όλη την ημέρα.

Λευκό φόρεμα, Isabel Marant
Οι κλασικές εσπαντρίγιες Castañer είναι το μοναδικό στυλ παπουτσιού που θα χρειαστεί να βάλεις στη βαλίτσα σου. Άνετες και ταυτόχρονα θηλυκές θα ακολουθούν τα βήματά σου τόσο πάνω στην καυτή άμμο, όσο και στο roof garden του ξενοδοχείου σου. Με ένα κλικ παρακάτω μπορούν να γίνουν δικές σου και να προσθέσεις ακόμα ένα τικ στην shopping list σου.

Eσπαντρίγιες, Castañer
Συνεχίζοντας το «σερφάρισμα» ανακαλύψαμε και την Loewe shoulder bag που είναι ό,τι πρέπει για όλο το 24ωρο. Το πρωί την περνάς σταυρωτά στο στήθος σου και αφήνεις τα χέρια σου ελεύθερα ώστε να απαθανατίζεις τα πάντα με το κινητό σου. Το απόγευμα την κρεμάς «νωχελικά» στον ώμο σου και απολαμβάνεις το πότο σου με θέα τα ξεχωριστά χρώματα του ηλιοβασιλέματος.

Tσάντα, Loewe
Το πιο ωραίο σημείο του online shopping είναι όταν έχεις ολοκληρώσει τις «υποχρεωτικές αγορές σου» και συνεχίζεις να γεμίζεις το «καλάθι» σου με fashionable αξεσουάρ που θα δώσουν ένα twist στο resort chic look σου… όπως αυτά τα γυαλιά ηλίου από ταρταρούγα του Οίκου Chloé και αυτά τα statement σκουλαρίκια Mercedes Salazar.

Γυαλιά ηλίου, Chloé

Σκουλαρίκια, Mercedes Salazar

ishan seefromthesky 195971 unsplash

Όλα τα παραπάνω και άλλα Summer essentials της σεζόν μπορείς να τα αποκτήσεις αλλά ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός; Μήπως να παίζαμε τζόκερ με ένα κλικ ώστε η travel bag σου να βρεθεί στον εξωτικό προορισμό των ονείρων σου!! #chaseyourdream