Cannes Best Dressed: Τα 10 looks που έχουμε ξεχωρίσει μέχρι τώρα από το κινηματογραφικό φεστιβάλ

Cannes Best Dressed: Τα 10 looks που έχουμε ξεχωρίσει μέχρι τώρα από το κινηματογραφικό φεστιβάλ

Βρισκόμαστε στα μισά του 72ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών και έχουμε κάνει ήδη ένα πρώτο #top10 από τις φετινές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Και το 72ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς και φυσιολογική «ροή» προβολής ταινιών, συνεντεύξεων τύπων και red carpet εμφανίσεων. Και μέχρι να ολοκληρωθεί στις 25 Μαΐου και να δοθεί ο Χρυσός Φοίνικας από την κριτική επιτροπή, το ενδιαφέρον μας θα μονοπωλούν οι stars που παρελαύνουν στην Κρουαζέτ και οι red carpet εμφανίσεις τους. Από την Monica Bellucci και την all time classic μαύρη τουαλέτα της, μέχρι το floral Valentino gown της Elle Fanning, οι κυρίες του φετινού φεστιβάλ έχουν πολλάκις –μέχρι στιγμής- κερδίσει τον θαυμασμό και τις στυλιστικές μας επευφημίες.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις αναλυτικά τα δέκα looks που έχουμε ξεχωρίσει μέχρι σήμερα τόσο για την κομψότητα, όσο και για το sexiness που αποπνέουν και στα παρουσιάζουμε αναλυτικά. Επιφυλασσόμαστε να τα κάνουμε #top20 μέχρι το τέλους του κινηματογραφικού φεστιβάλ. #staytuned
Δες επίσης: H Τάμτα επέστρεψε από το Τελ Αβίβ με ένα σύνολο-υπόδειγμα travel chic style