Ο δεκάλογος του καλοκαιρινού shopping από την Τίνα Δασκαλαντωνάκη

Ο δεκάλογος του καλοκαιρινού shopping από την Τίνα Δασκαλαντωνάκη

H curator του Utopia κάνει τη δική της λίστα με όσα λατρεύει να αγοράζει το καλοκαίρι και δίνει έμπνευση σε όλους.

 

Η Τίνα Δασκαλαντωνάκη είναι ένα πρόσωπο που δεν χρειάζεται συστάσεις. Είτε τη γνωρίζετε από την επιχειρηματική της δραστηριότητα στη βαριά, ελληνική βιομηχανία του τουρισμού είτε από το επιδραστικό instagram της ως @diachronique, είτε από τη δουλειά της ως curator στο shop του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, είτε ως Artistic Director του παγκοσμίου φήμης fashion brand, Zeus + Δione, η πολυσχιδής προσωπικότητά της σίγουρα δεν περνά ποτέ απαρατήρητη. Το τελευταίο project της δυναμικής γυναίκας που όλοι γνωρίζουν και αποκαλούν ήρεμη δύναμη δεν είναι άλλο από το «Utopia @ Golden Hall», στο οποίο έχει τη θέση της curator.

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Η Τίνα αγαπά το ελληνικό καλοκαίρι όσο τίποτα άλλο, αυτό ήταν μάλιστα και η έμπνευσή για τη θεματική της (μπορείτε να διαβάσετε το μανιφέστο της εδώ), και για το λόγο αυτό μοιράζεται μαζί μας ένα απολαυστικό δεκάλογο καλοκαιρινού shopping που περιέχει όλα αυτά που δεν ξεχνά η ίδια να αγοράσει την εποχή τους θέρους. Διαβάστε τον και κάντε τις shopping lists μας.

Η συνέχεια στο goldenutopia.gr