Τα μαγιό του Οίκου Maison Lejaby είναι η απόδειξη πως η αληθινή κομψότητα είναι διαχρονική

Τα μαγιό του Οίκου Maison Lejaby είναι η απόδειξη πως η αληθινή κομψότητα είναι διαχρονική

H Audrey Hepburn πίστευε πως «τα χαρούμενα κορίτσια είναι τα ομορφότερα», εμείς θα προσθέσουμε σε αυτό πως για αυτό το καλοκαίρι θα είναι και «αυτά που φοράνε τα νέα μαγιό Maison Lejaby».

BAECHWEAR ananas V2 300
AQUATIQUE mangoustan V2 300
MADRAS nageur plongeant2 V2 300
SCULPT ecorce V2 300
ZIGZAG cacao V2 300
ZIGZAG caraibes V2 300

Η Αudrey Hepburn, η «Holly Golightly» του «Πρόγευμα στο Τίφανις» και η «Princess Ann» του «Διακοπές στη Ρώμη», ήταν μία από τις πιο κομψές ηθοποιούς της δεκαετίας του ’60. Μούσα του Givenchy, elegant παρουσία στους κοσμικούς κύκλους της Νέας Υόρκης και η γυναίκα που καθιέρωσε το «Μικρό Μαύρο Φόρεμα» στο διαχρονικά chic item που είναι σήμερα. Όταν, λοιπόν, αυτή η εμβληματική περσόνα του κινηματογράφου και της μόδας είχε πει πως «η κομψότητα είναι η μόνη ομορφιά που δεν ξεθωριάζει ποτέ» έδωσε στις κλασικές αξίες του design, όπως είναι οι απλές γραμμές και τα μονόχρωμα patters, τα credits που τους άξιζαν.

Και μας έκανε να αντιληφθούμε γιατί η σοφιστικέ δημιουργίες και τα λιτά σχέδια δεν θα γίνουν ποτέ παρωχημένα. Πάνω σε αυτήν τη φιλοσοφία. της «αιώνιας κομψότητας που δεν υποκύπτει σε εφήμερα trends», δημιουργήθηκε η Maison Lejaby, το γαλλικό brand μαγιό και εσωρούχων που έχει καθορίσει τον τρόπο που σκεφτόμαστε σήμερα για το lingerie: αυθεντική φινέτσα, επαναστατική εφαρμογή, απόλυτα θηλυκές γραμμές που τονίζουν κάθε γυναικεία καμπύλη χωρίς εκκεντρικούς «αντιπερισπασμούς» και εξεζητημένα designs.

Aυτό το καλοκαίρι η διαχρονική κομψότητα και η αισθητική που αγαπήσαμε στις συλλογές εσωρούχου του label, πλέον αποτυπώνεται και σε συλλογές μαγιό και beachwear: η Maison Lejaby λανσάρει την επιτυχημένη σειρά swimwear για να μεταδώσει την ίδια εμπειρία απόλυτης εφαρμογής για κάθε σωματότυπο και στην παραλία.

Εμπριμέ με μπικίνι με abstract prints και έμπνευση από τις νότιες θάλασσες, ολόσωμα που αποτυπώνουν εξωτικά τοπία, τροπικά λουλούδια και φρούτα. Κομμάτια καρό σε παστέλ αποχρώσεις και γραφικά μοτίβα με «παιχνιδιάρικη» διάθεση, φέρνουν έναν αέρα Σαν Τροπέ στην σημερινή πραγματικότητα και κάνουν τις μελλοντικές διακοπές μας να φαντάζουν όχι μόνο ονειρεμένες αλλά και πολύ στυλάτες. Τα χρώματα είναι τόσο λαχταριστά όσο δροσερά κοκτέιλ φρούτων, ενώ τα σχέδια των μαγιό Maison Lejaby, με παραστάσεις από παραδείσιους προορισμούς, μας βάζουν στο σωστό mood για την εποχή.

Τα swimwear του brands μπορεί να βασίστηκαν στην αιώνια διαχρονική ρήση της Hepburn περί κομψότητας, η οποία έχει τις ρίζες της στα 60s, αλλά οι γραμμές τους αποτίουν φόρο τιμής στις δεκαετίες του 1980 και του 1990. Τα «super models» εκείνης της εποχής (aka Cindy Crawford, Stéphanie Seymour, Claudia Schiffer, Linda Evangelista και Naomi Campbell) αποτελούν τις μούσες της σχεδιαστικής ομάδας του brand, εκφράζοντας απόλυτα το glam αυτών των κυριών την ίδια στιγμή που τα σχέδιά τους κολακεύουν και καθένα πιο «φυσιολογικό» σωματότυπο.

Εxtra plus: αυτή η swimwear collection περιλαμβάνει ειδικά σχεδιασμένα κομμάτια για μεγαλύτερες cups και πλουσιότερες καμπύλες που αναδεικνύουν ιδανικά τον μεσογειακό σωματότυπο: ολόσωμα με θηλυκές λεπτομέρειες, bikini tops σε στυλ bralette, ψηλόμεσα σλιπ είναι μερικά από τα ειδικά σχεδιασμένα πατρόν για να προσαρμόζονται και να ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε σιλουέτας. Ανάμεσα στα σχέδια για το καλοκαίρι 2019 θα βρούμε επίσης και την πρωτοποριακή σειρά Sculpt, ειδικά σχεδιασμένη για να αφήνει μια αίσθηση second skin με σουτιέν με προφορμαρισμένες cups και σλιπ χωρίς ραφές για ευκολοφόρετα looks και διακριτικό αποτέλεσμα.

«Το πιο σημαντικό είναι να απολαμβάνεις τη ζωή σου – το να είσαι χαρούμενη είναι το μόνο που έχει σημασία», έλεγε η Audrey και μπορεί η επιλογή του κατάλληλου μαγιό να μην καθορίζει την παντοτινή σου ευτυχία, αλλά σίγουρα μπορεί να σε κάνει χαρούμενη. Θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή που θα φορέσεις το νέο Maison Lejaby swimwear σου!
Info: Ανακάλυψε τις συλλογές Maison Lejaby σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.
www.facebook.com/maisonlejabyuk/?brand_redir=180034815537396
https://www.instagram.com/maisonlejaby/
Αποκλειστικός Διανομέας για την Ελλάδα: DTP Group, www.dtpgroup.gr