Pussy-bow Blouses: Oι μπλούζες με φιόγκο είναι το πιο εντυπωσιακό trend στα tops της σεζόν

Pussy-bow Blouses: Oι μπλούζες με φιόγκο είναι το πιο εντυπωσιακό trend στα tops της σεζόν

Δες ποιοι Οίκοι παρουσίασαν την τάση και πώς να την υιοθετήσεις και εσύ.

mango

Οι pussy-bow blouses (ελληνιστί: Οι μπλούζες με φιόγκο, ψηλά στον λαιμό) κάνουν δυναμικό comeback το φετινό καλοκαίρι, φιλοδοξώντας να αφήσουν πίσω τους το συντηρητικό παρελθόν τους. Ναι, μπορεί να ήταν ο αγαπημένο κομμάτι της Margaret Thatcher αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς δεν μπορεί να φορεθεί και από τις πιο προοδευτικές...

Μango
Οι Οίκοι Loewe, Dolce & Gabbana, Michael Kors, The Row, Michael Lo Sordo μπορεί να διαφέρουν σε γραμμές και φιλοσοφία, αλλά για τη σεζόν S/S 2019, συμφώνησαν σε ένα πράγμα: Kάθε κοπέλα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να εντάξει στην γκαρνταρόμπα της μία μπλούζα που δένει ψηλά στον λαιμό. Το νέο μας item crush, έρχεται φέτος φανερά ανανεωμένο με πιο bohemian διάθεση και λιγότερο preppy αισθητική από ότι το έχουμε συνηθίσει. Από διαφάνεια ή δαντέλα, συνδυάζεται τόσο με αέρινες, πλισέ φούστες, όσο και με παντελόνια καμπάνα, δερμάτινα σορτς ακόμα και με manish σύνολα.

1068569 in pp
ZARA


Μichael Kors, Net-a-Porter
Η Florence Welch θα την φορούσε με flare παντελόνι και καπέλο, αλλά αν εσύ δεν θες να δημιουργήσεις ένα τόσο '70s look όσο η τραγουδίστρια των Florence and the Machine που θα έχουμε τη χαρά να τη δούμε και από κοντά τον Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο, μπορείς να ξεκινήσεις με μία διάφανη, sexy επιλογή που θα τη συνδυάσεις με denim παντελόνι (ή και shorts) και strappy heels και θα κάνεις την πιο σοφιστικέ, βραδινή εμφάνιση. Aν πάλι επιθυμείς να κάνεις μία folklor αναφορά με το ντύσιμό σου, μία έξυπνη λύση θα ήταν να φορέσεις μία τέτοια μπλούζα με λαχουρένιο μοτίβο. Το καλοκαίρι, άλλωστε, έχουμε κάθε δικαίωμα να γεμίζουμε με ανάλαφρα prints και εντυπωσιακά σχέδια σε top, την γκαρνταρόμπα… και το μυαλό μας.

Zara