Wrap Skirts: 5 ανάλαφρα καλοκαιρινά κομμάτια και πώς να τα φορέσεις

Wrap Skirts: 5 ανάλαφρα καλοκαιρινά κομμάτια και πώς να τα φορέσεις

Aυτές οι φούστες δεν είναι κατάλληλες μόνο για την παραλία και το νησί, αλλά και την πόλη. Αρκεί να τις φορέσεις με τον σωστό τρόπο.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο και πιο δροσερό από μία wrap φούστα για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Τη φοράς στην πόλη, αλλά και στις διακοπές, πάνω από ένα κορμάκι, το μαγιό σου, ένα crop top, ένα μονόχρωμο πουκάμισο ή ένα απλό T-Shirt και κάνεις statement με το πιο «εύκολο», ενδυματολογικό συνδυασμό. Αυτό το στυλ φούστας που δένει στο πλάι και θυμίζει παρεό είναι μία πολύ θηλυκή επιλογή που σε περίπτωση που διαφανίζει μπορείς να τη φορέσεις με body shape skirt.

Eπίσης το τόσο summerish ύφος της μας επιτρέπει να τη συνδυάσουμε και με τα πιο παιχνιδιάρικα αξεσουάρ μας όπως είναι τα καπέλα, οι τσάντες από φυσικά υλικά όπως ψάθα και ξύλο και οι flip flops που έχουν κάνει δυναμικό comeback φέτος και φοριούνται άνετα και εκτός αμμουδιάς. Παρακάτω θα βρεις τα 5 πιο κομψά νέα σχέδια της αγοράς, σε wrap skirts, για να διαλέξει το μοτίβο που σου ταιριάζει περισσότερο. Καλά ψώνια!
Δες επίσης: «Nice Top»: η καθώς πρέπει μπλούζα που όλες θα φοράμε αυτό το καλοκαίρι, είναι το trend της σεζόν

sunsetgo

Mε ασορτί crop top

SUN.SET.GO!

vassia kostara

Με μαγιό

Vassia Kostara

maan

Με λευκό T-Shirt

MAAN

mango

Με bodysuit

Mango

zara

Mε μονόχρωμο πουκάμισο δεμένο στη μέση

Ζara