Το Blink Swimwear είναι το νέο ελληνικό brand που ήρθε για να ομορφύνει το καλοκαίρι σου!

Το Blink Swimwear είναι το νέο ελληνικό brand που ήρθε για να ομορφύνει το καλοκαίρι σου!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Ιούλιος μας βρίσκει να αναζητούμε τα νέα μας μαγιό για τις καλοκαιρινές βουτιές μας και τις διακοπές μας στο νησί.

2

Οι παράγοντες που λαμβάνουμε υπόψη μας πριν από κάθε swimwear αγορά είναι σίγουρα πολλοί, ωστόσο, είτε ταξιδέψουμε στην Ικαρία και την Αστυπάλαια είτε πάρουμε το πλοίο για τη Μύκονο και τη Σαντορίνη δύο είναι οι βασικές παράμετροι που εξετάζουμε: Να βρούμε ένα μαγιό που ενισχύει τη θηλυκότητα και τονίζει τη μοναδικότητα του σώματός μας.
Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της φετινής μας swimwear αναζήτησης, το ενδιαφέρον μας «κέντρισε» ένα νέο ελληνικό brand που, όπως φαίνεται, ήρθε για να ομορφύνει τα καλοκαίρια μας. Δημιουργήθηκε το 2017 από την fashion blogger Ναυσικά Δασκάλου aka Τhe Fashion Blink και μία ματιά στη φετινή του κολεξιόν αρκεί για να σε «κερδίσει». Ο λόγος για το Blink Swimwear!

Ένα μαγιό που «αγκαλιάζει» τη μοναδικότητα του κάθε γυναικείου σώματος

3
4

Αν ενδιαφέρεσαι να γνωρίσεις και εσύ καλύτερα το The Blink Swimwear, αρκεί να αναφέρουμε πως όλα τα προϊόντα του φτιάχνονται στην Ελλάδα από την καλύτερη ποιότητα υλικών με υψηλές τεχνικές προδιαγραφές καθώς και ότι πρόκειται για ένα νέο εγχείρημα στο οποίο πραγματικά αποτυπώνεται η αγάπη για τη μόδα, τη φιλοσοφία, τη διαφορετικότητα και φυσικά, τη μοναδικότητα του κάθε γυναικείου σώματος!
Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, λοιπόν, το γεγονός ότι μας εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή για την απόλυτη εφαρμογή των σχεδίων του και τον τρόπο που αναδεικνύει το γυναικείο σώμα -δύο στοιχεία που αποτελούν, άλλωστε, και τα ζητούμενα για κάθε γυναίκα!

Αν ακολουθήσεις και εσύ το Blink Swimwear στο Instagram και το Facebook, θα διαπιστώσεις πως κάθε item χαρακτηρίζεται από θηλυκότητα, με τις καθαρές γραμμές των σχεδίων του και τα κολακευτικά τους κοψίματα να χαϊδεύουν το γυναικείο σώμα. Και πέρα από θηλυκή, αυτή η swimwear συλλογή είναι απίστευτα κομψή αφού έχει δημιουργηθεί από υλικά υψηλής ποιότητας, μεταξένιες λύκρες, βελούδινες φόδρες και εξαιρετικές λεπτομέρειες που σίγουρα δημιουργούν την αίσθηση της απόλυτης κομψότητας.

Όπως κατάλαβες, λοιπόν, η συλλογή Blink Summer 2019 είναι εμπνευσμένη από τις γυναίκες οι οποίες θέλουν να ξεχωρίζουν, αγαπούν την κομψότητα και είναι chic και ταυτόχρονα, επαναστάτριες! Διότι η κοπέλα της Blink Swimwear λατρεύει τα κοσμοπολίτικα beach clubs στη Μύκονο και τη Σαντορίνη αλλά την ίδια ώρα, ενθουσιάζεται με τη λιτότητα και την ομορφιά της Ικαρίας και της Αστυπάλαιας. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως σε όποιο ελληνικό νησί και αν ταξιδέψεις φέτος, το νέο αυτό brand θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των καλοκαιρινών σου αναμνήσεων!

Βρες το αγαπημένο σου σχέδιο εδώ και πληκτρολόγησε τον κωδικό «Queen» στο checkout για να πάρεις κουπόνι έκπτωσης 30% με τις αγορές σου!