Tρία lingerie trends που αυτήν τη στιγμή μπορείς να δεις παντού... ακόμα και στο Instagram!

Tρία lingerie trends που αυτήν τη στιγμή μπορείς να δεις παντού... ακόμα και στο Instagram!

Όταν τα εσώρουχά μας μπορούν να κάνουν fashion statement, ίσως μπορούμε να τα φωτογραφίσουμε και να τα ανεβάσουμε χωρίς να φαίνεται προκλητικό.

Mετά τα #mycalvins και την φρενίτιδα που επικρατούσε στο Instagram με τα posts όλων που απαθανάτιζαν τα Calvin Klein εσώρουχά τους, ήρθε η σειρά διαφόρων άλλων lingerie trends που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα στην αγαπημένη μας διαδικτυακή πλατφόρμα. Τα κλασικά, λευκά, βαμβακερά σετ είναι και πάλι hype. Οι fashion bloggers δείχνουν να λατρεύουν τα σουτιέν με τις δίχρωμες αντιθέσεις και τα σατέν μπόξερ (ναι, αυτά που θυμίζουν shorts) έχουν κερδίσει ήδη τις καρδιές των retro lovers.

Στην παρακάτω gallery θα δεις αναλυτικά όλες τις τάσεις που είναι hot σε ό,τι αφορά τα εσώρουχα φέτος το καλοκαίρι και όπως θα παρατηρήσεις και μόνη σου καμία από αυτές δεν είναι τόσο προκλητική ώστε να είναι απαγορευτικό το να «ανέβει» στο Instagram. Γιατί μπορεί τα εσώρουχα που επιλέγουμε να φορέσουμε να είναι πολύ προσωπική απόφαση, αλλά όταν είναι τόσο fashionable σαν και αυτά που θα δεις παρακάτω, ίσως μπορούμε να τα απαθανατίσουμε με στυλάτο τρόπο.
Δες επίσης: Granny skirt: ανακάλυψε το στυλ φούστας που ταιριάζει σε όλες μας