New Dress Trend: το στυλ φορέματος που θα φοράμε όλες το φθινόπωρο έχει ένα ενδιαφέρον...

Διονυσία Καλαποθαράκου
New Dress Trend: το στυλ φορέματος που θα φοράμε όλες το φθινόπωρο έχει ένα ενδιαφέρον...

Και σίγουρα δεν το έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου.

VFER

Kαι εκεί που νομίζαμε ότι το 2019 είδαμε τα πάντα από «νέες τάσεις στα φορέματα» και ολοκληρώσαμε αυτό το κεφάλαιο της μόδας, έρχονται οι καινούργιες φθινοπωρινές συλλογές –για τη σεζόν F/W 2019-2020- των αγαπημένων μας high end και economy brands και μας αποδεικνύουν ότι στην fashion σκηνή ισχύει ότι και στη ζωή: ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Το νέο, και ήδη αγαπημένο, dress trend που εντοπίσαμε ονομάζεται «mix-print» και είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του, φορέματα με δύο, ή και περισσότερα διαφορετικά μοτίβα ενωμένα στο ντεσέν τους.

@greceghanem

mix print dresses 282034 1566501819252 image.500x0c

Θα δεις ενδεικτικά αυτά που έχουμε ξεχωρίσει μέχρι τώρα στην παρακάτω gallery αλλά για να σου δώσουμε ένα hint, οι εταιρίες Rixo και Topshop έχουν επενδύσει πολύ σε τέτοιου είδους σχέδια φορεμάτων. Σε style lingerie, ladylike γραμμές, midi, mini αλλά και maxi, με ανοιχτό ή κλειστό λαιμό, όπως και να είναι το mix-print dress που θα επιλέξεις, αν ακολουθήσεις την τάση, πρέπει να είσαι αρκετά προσεχτική με τα αξεσουάρ. Όταν φοράς ένα κομμάτι που ενώνει πολλά διαφορετικά μοτίβα πάνω του είναι αυτονόητο πως τα παπούτσια και η τσάντα σου θα είναι μονόχρωμα. Αν θες, λοιπόν, να κάνεις τη διαφορά μόνο με ένα statement κομμάτι στο look σου, υιοθέτησε αυτήν την τάση, κράτησε σε «χαμηλούς τόνους» όλο το υπόλοιπο outfit και κάνε τη διαφορά φορώντας απλά «ένα φουστανάκι».
Δες επίσης: Denim Shorts: Οι Ελληνίδες celebrities σου δείχνουν πώς να τα φορέσεις

@monikh
Καλό θα είναι η απόχρωση που θα επιλέξεις γι’ αυτά να είναι ή κάποια βασική, όπως μαύρο-μπεζ-καφέ, ή η επικρατέστερη από το ρούχο σου. Αν, παραδείγματος χάριν, στα διάφορα prints κυριαρχεί το μοβ είναι ταιριαστό να φορέσεις πέδιλα σε αυτό το χρώμα. Επίσης η συμβουλή μας είναι να μην το παρακάνεις με τα κοσμήματα. Καλό είναι το layering κοσμημάτων αλλά θα κάνει υπερβολικά gipsy το look σου. Προτίμησε ένα διακριτικό κολιέ ή ένα απλό ζευγάρι σκουλαρίκια, αν θες να δώσεις μία νότα λάμψης σε αυτό το bohemian φόρεμα.