Σου αρέσουν τα ρούχα με τα φουσκωτά μανίκια; Aκολούθησε αυτά τα 3 tips για να τα φορέσεις σωστά

Σου αρέσουν τα ρούχα με τα φουσκωτά μανίκια; Aκολούθησε αυτά τα 3 tips για να τα φορέσεις σωστά

Γιατί όταν η προσοχή μετατωπίζεται σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος, πρέπει και το υπόλοιπο look να «χτιστεί» με προσοχή γύρω από αυτό.

Το τούλι είναι το πιο ανερχόμενο στυλ υφάσματος της νέας σεζόν και αυτό από μόνο του δημιουργεί μία νοητή επιγραφή μέσα στο μυαλό μας που αναβοσβήνει «όγκος». Τα volumed ρούχα είναι ιδιαίτερα και αν τα εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου είναι πολύ εύκολο να κάνεις fashion statement φορώντας μόνο ένα τέτοιο top, μία φούστα ή ένα φόρεμα. Τι γίνεται όμως αν δεν έχει φαρδιά γραμμή και όγκο όλο σου το ρούχο αλλά μόνο ένα κομμάτι, όπως είναι τα μανίκια της μπλούζας, του πουκαμίσου ή του πουλόβερ σου.
Φόρεσε το με προσοχή και σύνεση, αν δεν θες το πάνω μέρος του σώματός σου να δείχνει εξωπραγματικά άνισο σε σχέση με το κάτω και για να το κάνεις αυτό διάβασε πρώτα τα παρακάτω styling tips μας. Γιατί καμία δεν θέλει να δείχνει «παράξενη» ακόμα και αν φοράει το πιο εκκεντρικό κομμάτι. Η ισορροπία στην εμφάνιση δεν είναι θέμα ραφών και βολάν αλλά θέμα styling και γι΄αυτό μπορούμε να την πετύχουμε πολύ εύκολα. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.
Δες επίσης: H NYFW μόλις ξεκίνησε και εμείς έχουμε ξεχωρίσει 5 styling tricks για την επόμενη σεζόν