Coat Guide: 8 πανωφόρια που θα σε ντύσουν με τον πιο κομψό τρόπο και θα τα βρεις στα notos

Διονυσία Καλαποθαράκου
Coat Guide: 8 πανωφόρια που θα σε ντύσουν με τον πιο κομψό τρόπο και θα τα βρεις στα notos

Ανακάλυψε ποια jackets πρέπει να έχεις φέτος στην γκαρνταρόμπα σου και κάν' τα δικά σου με μία «επίσκεψη» στο www.notos.gr.

Με το φθινόπωρο να βρίσκεται σχεδόν στα μισά του, η διάθεση μας έχει εναρμονιστεί με τον ψυχρό καιρό. Το cocooning στο σπίτι, μία νέα σειρά στη συνδρομητική τηλεόραση, ένα φλυτζάνι ζεστή σοκολάτα και μία νέα προσθήκη στη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα, είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένες λίγο μετά το καλοκαίρι, αλλά και λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Για τα τρία πρώτα είμαστε αρκετά βέβαιες πως μπορείς να φροντίσεις μόνη σου, για το τελευταίο όμως μία επίσκεψη στα πολυκαταστήματα notos ή στο www.notos.gr είναι αρκετή για να βρεις το πιο κομψό πανωφόρι της σεζόν.

Puffer jackets, κοτλέ σακάκια, μακριά μπουφάν και μονόχρωμα παλτό, είναι μερικές από τις προτάσεις μας για να υιοθετήσεις όλα τα coat trends της σεζόν και να περάσεις έναν χειμώνα που αναβλύζει θαλπωρή και πλημμυρίζει στυλ. Τα 8 must have σχέδια της σεζόν τα βρήκαμε στα notos και στα παρουσιάζουμε παρακάτω μαζί με styling tips για το πώς να τα συνδυάσεις με τα ρούχα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Διάλεξε ποια σου λείπουν αλλά και ποια ταιριάζουν στον σωματότυπό σου και πρόσθεσέ τα στη χειμερινή shopping list σου. Καλά ψώνια!

lee

#1 Puffer jacket

Lee, notos.gr
Αυτό το φουσκωτό και αθλητικό μπουφάν θα σε κρατάει ζεστή ενώ ταυτόχρονα θα σου κάνει πιο εύκολο το να υιοθετήσεις το athleisure style, συνδυάζοντάς το με leggings, crop top και ορειβατικά μποτάκια.

barbour

#2 Mακρύ μπουφάν

Βarbour, notos.gr
Κομμάτι-κλειδί για κάθε ενημερωμένη γκαρνταρόμπα καθώς φοριέται το πρωί, πάνω από πουκάμισο και παντελόνι σε ίσια γραμμή, στο γραφείο αλλά και το βράδυ με ένα mini φόρεμα και μπότες. Διάλεξε ένα σε κλασική, μαύρη απόχρωση και θα δεις πως θα το φοράς με όλα σου τα looks.

trussardi

#3 Mονόχρωμο παλτό

Trussardi Jeans, notos.gr
Αν έχεις ήδη μαύρο και καφέ, τότε το λευκό είναι το επόμενο παλτό που πρέπει να αποκτήσεις. Το must have item για τη σεζόν F/W 2019-2020 συνδυάζεται και με καφέ και με μπλε και με μαύρα ρούχα και είναι μία ultra chic επιλογή.

levis

#4 Denim μπουφάν

Levi's, notos.gr
Μπορεί να αγαπάς τα Canadian Tuxedos αλλά μπορεί και απλά να θες ένα φθινοπωρινό jacket που φοριέται με όλα. Ό,τι από τα δύο και να συμβαίνει αυτό το μπουφάν πρέπει να το αποκτήσεις asap για να δώσεις ένα casual twist σε όλες σου τις εμφανίσεις.

american eagle copy

#5 Teddy bear jacket

American Eagle, notos.gr
Είναι cozy, πήρε το όνομά του από τα χαριτωμένα αρκουδάκια που είχαμε μικρές και ισορροπεί τον όγκο της σιλουέτας, τραβώντας την προσοχή στο πάνω μέρος του σώματος. Επίσης είναι hot item και τη φετινή σεζόν, για να ακολουθείς τις τάσεις με κάθε σου ενδυματολογική επιλογή.

lacoste

#6 Blazer

Lacoste, notos.gr
Αυτό το σακάκι μπορείς να το βάλεις πάνω από ένα logo T-shirt με jean αλλά και με ασορτί παντελόνι και λευκό πουκάμισο για κομψά, corporate looks. Επίσης το blazer φοριέται και κάτω από παλτό για να κάνεις layering όταν δεν ξέρεις πόσο θα κρυώσει ο καιρός στην πορεία της ημέρας.

esprit

#7 Αμάνικο μπουφάν

Εsprit, notos.gr
Sporty μπουφάν, ιδανικό για τις χαλαρές πρωινές σου βόλτες το Σαββατοκύριακο αλλά και για τις στιγμές που πας στο γυμναστήριο και δεν θες να βάλεις το πιο «βαρύ», puffer jacket σου. Αν είσαι λίγο πιο τολμηρή μπορείς να το βάλεις και το απόγευμα με δετές μπότες και printed, αέρινα φορέματα.

9 4167008282 01

#8 Kοτλέ σακάκι

Orsay, notos.gr
Αγαπάς τη δεκαετία του 1970 και τα preppy outfits; Αν ναι, απλά θα λατρέψεις αυτό το κοτλέ σακάκι. Συνδύασέ το με floral φόρεμα αλλά και με μονόχρωμο πουκάμισο και flare jean και κάνε μία εμφάνιση που θυμίζει Ali MacGraw, στην «Love Story» εποχή.

Info:

  • Αθήνα: Σταδίου & Αιόλου, τηλ.2103245811
    • Θεσσαλονίκη: Στοά Χιρς Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 31, τηλ.2310 366600
    • Πειραιάς: Ηρ. Πολυτεχνείου 35 & Τσαμαδού, τηλ.2104119811
    • Καλαμάτα: Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας, τηλ.2721090077

    Facebook:www.facebook.com/notosGreece/
    Instagram: www.instagram.com/notosofficial/
    YouTube:www.youtube.com/notosofficial