Fashion tips: Φόρεσε τις jupe culottes όπως οι stars

Fashion tips: Φόρεσε τις jupe culottes όπως οι stars

Αυτό το παντελόνι το λατρεύουν οι περισσότερες διάσημες κυρίες, από την Victoria Beckham και την Κate Middleton μέχρι την Οlivia Palermo και την Cate Blanchett.

H πρόσφατη επίσκεψη της Kate Middleton στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου μας θύμισε ένα fashion item που η αλήθεια είναι πως καμία γυναίκα δεν φοράει μανιωδώς, όσο άνετο και αν θεωρείται: τη ζιπ κιλότ. Και αυτό γιατί το κόψιμό της στα μισά της γάμπας αλλά και η loose γραμμή της δεν είναι ό,τι πιο κολακευτικό υπάρχει για τη σιλουέτα μας. Δεν είναι όμως μόνο η Kate Middleton που δείχνει την προτίμησή της σε αυτό το είδος παντελονιού. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, η Cate Blanchett, η Victoria Beckham και η Olivia Palermo φοράνε jupe culottes ακόμα και στις red carpet εμφανίσεις τους και το κάνουν με πολύ πετυχημένο τρόπο. Αν θες και εσύ να τις φορέσεις πρέπει να προσέξεις δύο πολύ βασικά styling tips a) να βάλεις από κάτω ψηλοτάκουνα παπούτσια ώστε να μην φαίνεται το πόδι κοντό εξαιτίας του σχεδίου της ζιπ κιλότ που σταματάει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο και β) να μην φορέσεις κάποιο top με βολάν ή όγκους στο πάνω μέρος γιατί θα φαίνεσαι πιο «γεμάτη».

Τα μπλουζάκια με τα φουσκωτά μανίκια είναι μεγάλη τάση για φέτος αλλά καλύτερα να τα φορέσεις με ένα skinny jean ή μία pencil φούστα αν δεν θες να δείχνει «τετράγωνος» ο κορμός σου. Τέλος, να θυμάσαι πως μία jupe culotte μπορείς πάντα να την βάλεις όπως η Victoria Beckham με sneakers αρκεί να είναι σε ίσια γραμμή. Αν, δε, είναι και ψηλόμεση φόρεσέ την με T-shirt και biker jacket ή crop demin jacket από πάνω. Γιατί πάντα υπάρχει κομψός τρόπος να εντάξεις ένα τόσο άνετο και βολικό ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου. Αρκεί να ακολουθήσεις ορισμένα styling tips σαν και αυτά…
Δες επίσης: Αυτό το χρώμα θα πρωταγωνιστήσει στα ρούχα του φθινοπώρου