Autumn Essentials: Tα 8 ρούχα και αξεσουάρ που χρειάζεσαι για να είσαι κομψή αυτή την εποχή

Διονυσία Καλαποθαράκου
Autumn Essentials: Tα 8 ρούχα και αξεσουάρ που χρειάζεσαι για να είσαι κομψή αυτή την εποχή

Μέσα από τη νέα συλλογή Ted Baker A/W 2019-2020.

AW19 WW 2 CARAMEL ADAARD 34
AW19 WW BLUEBELL ADDITIONAL 126

«Modern Chic»: αν έπρεπε να περιγράψουμε την ιδανική φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα με μόνο δύο λέξεις θα ήταν αυτές ακριβώς. Ρούχα που θα μπορούσαμε να αγοράσουμε φέτος, με διαχρονική αισθητική και σύγχρονο design, ρούχα που κολακεύουν τη σιλουέτα και εκφράζουν κάθε πτυχή της απαιτητικής καθημερινότητας. Ρούχα που θα μπορούσαμε να αγοράσουμε φέτος και να δείχνουν επίκαιρα και ολοκαίνουργια σε δέκα χρόνια από τώρα. Ρούχα σαν αυτά που ξεχωρίσαμε από την πρώτη στιγμή που είδαμε τη νέα collection Ted Baker για τη σεζόν F/W 2019-2020.

To βρετανικό label προσέγγισε τα εμβληματικά του σχέδια μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, εμπλουτίζοντας τα κλασικά μοτίβα του με αφηρημένα florals και animal prints. Η ιδέα της «αβίαστης πολυτέλειας» είναι θεμελιώδης σε αυτή τη συλλογή και την ίδια στιγμή είναι και βασικός πυλώνας του οικοδομήματος που λέγεται «all time classic closet». Οι απαλές και ελαφριές υφές από ζορζέτα και βαμβάκι συνδυάζονται με jeans και δαντελένια κεντήματα, δημιουργώντας αμέτρητες επιλογές. Τα πολυτελή υφάσματα είναι ελαφριά, οι δαντελένιες λεπτομέρειες αναδεικνύονται μέσα από ριγέ αντιθέσεις και τα έντονα φύλλα δίνουν μια διαφορετική αίσθηση στα περίφημα Ted Baker floral prints. Tα πανωφόρια έρχονται στο επίκεντρο της προσοχής για να ολοκληρώσουν κάθε outfit της σύγχρονης γυναίκας, με ένα καινούριο αριστοκρατικό τρόπο. Τα σύγχρονα twists δίνουν στα καθημερινά looks ένα ανανεωμένο και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα.

Η πολυχρηστικότητα των ρούχων Ted Baker είναι αυτό που τα κάνει τόσο σημαντικά για μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα. Ένα statement παλτό μπορείς να το φορέσεις το βράδυ με ένα party dress και το πρωί πάνω από το κοστούμι σου. Μια εμπριμέ, midi φούστα μπορείς να τη βάλεις με γόβες και λευκό πουκάμισο στη δουλειά και με πουλόβερ και biker boots το Σαββατοκύριακο, στον ελεύθερο χρόνο σου. Παρακάτω διαλέξαμε για εσένα τα 8 must-have fashion items για φέτος ώστε να δώσεις μία νότα «αβίαστης πολυτέλειας» σε όλα σου τα autumn looks. Basic κομμάτια, αλλά ταυτόχρονα τόσο ιδιαίτερα, για γυναίκες που ακολουθούν πιστά τη ρήση του Yves Saint Laurent…. «Fashions fade, style is eternal».

 AW19 ADAARD BLACK 9

#1 L.B.D.

Φόρεμα, Ted Baker
Ένα μικρό, μαύρο φόρεμα σε στυλ blazer μπορεί να φορεθεί το πρωί με λευκό πουκάμισο από μέσα και flat μπότες, και το βράδυ με γόβες και midi παλτό. Τυχαία ο Givenchy έβαζε την Audrey Hepburn να φοράει L.B.D. ακόμα και έξω από κοσμηματοπωλείο στη μέση της 5th Avenue;

 AW19 DOLARE NATURAL 5

#2 Μπότες με τακούνι

Μπότες, Ted Baker
Αν έχεις μαύρες και καφέ μπότες, αυτό το χρώμα είναι που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις τα πιο σοφιστικέ, all day looks φέτος. Και στην Ted Baker μπορείς να το βρεις σε ένα διαχρονικά κομψό και άνετο σχέδιο.

 AW19 LUISH DK BLUE C9

#3 Μidi φούστα

Φούστα, Ted Baker
Πλισέ, printed φούστα και το φθινόπωρο; Φυσικά, αν πρόκειται για ένα τόσο στυλάτο σχέδιο που μπορείς να φορέσεις και με seventies ρούχα, όπως σουέτ jacket και ζιβάγκο αλλά και με casual κομμάτια, με ένα μονόχρωμο πουλόβερ και chelsea boots.

 AW19 TORINA BLACK C9

#4 Top

Μπλούζα, Ted Baker
Ποιος είπε ότι το basic T-shirt σου αυτή τη σεζόν δεν πρέπει να έχει τίποτα πάνω; H ερώτηση είναι ρητορική γιατί ένα μπλουζάκι με αυτή τη floral λεπτομέρεια θα αναβαθμίσει το style combo: mom jean + φλατ μποτάκια.

 XH9W JUDYY BLACK C1

#5 Top handle bag

Tσάντα, Ted Baker
Μία κομψή και πρακτική all day bag θα δώσει ένα twist κομψότητας και φινέτσας σε όλα σου τα outfits. Μία σε μαύρη απόχρωση και χρηστικό μεσαίο μέγεθος, σαν αυτή την Ted Baker, θα σου λύσει τα χέρια. Κυριολεκτικά.

BANRIA

#6 Kαρό παντελόνι

Παντελόνι, Τed Baker
Σου αρέσει το rebel στυλ των 80s; Φόρεσέ το με ένα logo T-shirt, biker boots και δερμάτινο μπουφάν. Είσαι οπαδός των preppy εμφανίσεων; Mε ένα πουκάμισο σε στενή γραμμή και ένα πουλόβερ θα είσαι γλυκιά και κομψή ταυτόχρονα. Ένα καρό παντελόνι θα σε γεμίσει επιλογές!

ELLGENC BT RED

#7 Statement παλτό

Παλτό, Τed Baker
Ξέχνα τα κοινότυπα μαύρα πανωφόρια και τα old fashion μπεζ, ένα είναι το χρώμα για το παλτό του φθινοπώρου και αυτό είναι το φλογερό κόκκινο. Γιατί να περνάς απαρατήρητη όταν μπορείς να κάνεις εντύπωση;

WAVARA MID BLUE

#8 Sneakers

Sneakers, Ted Baker
Mε τις cool athleisure εμφανίσεις της Kendall Jenner και των αδερφών Hadid να μονοπωλούν τις σελίδες των περιοδικών και τα θέματα των sites, έχεις ήδη μπει στο κλίμα του «τα αθλητικά παπούτσια είναι το νέο μαύρο» στη μόδα. Γι' αυτό διάλεξε αυτά που σε αντιπροσωπεύουν περισσότερο, χωρίς να είναι κραυγαλέα ή αδιάφορα. Διάλεξε αυτά τα Ted Baker και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Info: Κεντρική διάθεση: Sport & Fashion Freedom S.A , 212 00 03 700
Για να βρεις Ted Baker κομμάτια μπες και στο: kalogirou.com