Ποια είναι τα παπούτσια που θα «απογειώσουν» τις χειμερινές εμφανίσεις σου;

Ποια είναι τα παπούτσια που θα «απογειώσουν» τις χειμερινές εμφανίσεις σου;

Εσύ, όπως και κάθε γυναίκα που ασχολείται με τη μόδα, έχεις ήδη αρχίσει να ενημερώνεσαι για τα πιο must trends της σεζόν, τις νέες τάσεις που θα φορεθούν περισσότερο και τα fashion items που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις σε κάθε σου εμφάνιση.

Με πολύ συνοπτικές διαδικασίες, δίπλωσες τα καλοκαιρινά σου ρούχα, τα στοίβαξες σε σακούλες κενού αέρος, τα αντικατέστησες με τα χειμερινά που βρίσκονταν στις πάνω ντουλάπες και νιώθεις πιο έτοιμη από ποτέ να υποδεχτείς την πιο κρύα και… χουχουλιάρικη εποχή του χρόνου! Τι κι αν είναι μόλις Νοέμβρης; Εσύ, όπως και κάθε γυναίκα που ασχολείται με τη μόδα, έχεις ήδη αρχίσει να ενημερώνεσαι για τα πιο must trends της σεζόν, τις νέες τάσεις που θα φορεθούν περισσότερο και τα fashion items που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις σε κάθε σου εμφάνιση.

555444

Ωστόσο, αν με ρωτάς ποιο είναι το σημείο στο οποίο θεωρώ πως πρέπει να εστιάσεις περισσότερο, αυτό είναι χωρίς δεύτερη σκέψη τα παπούτσια, αφού όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, είναι η σημαντική λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά σε ένα ντύσιμο. Ακόμη και αν το ντύσιμο σου είναι απόλυτα προσεγμένο, η επιλογή ενός ακατάλληλου παπουτσιού, μπορεί να «ακυρώσει» όλη σου την προσπάθεια. Κάτι που σίγουρα δεν θα συμβεί, αν επενδύσεις σε ένα από τα υπέροχα κομμάτια της νέας collection της Adam’s Shoes, αφού για μία ακόμη σεζόν έχει τα πιο στυλάτα και κομψά σχέδια της αγοράς!

agorassss

Αν θες, λοιπόν, να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και τον φετινό χειμώνα, παρακάτω θα βρεις τα παπούτσια, που σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα!

aparathrhta

Sneakers για… athleisure κορίτσια

Gigi και Bella Hadid, Kendall Jenner, Ariana Grande είναι μόνο μερικές από τις αγαπημένες μας celebrities, που αποτελούν τις «ιέρειες» του athleisure, δηλαδή της τάσης να «παντρεύουμε» αθλητικά items, όπως μία αθλητική φόρμα, ένα hoodie, ένα ζευγάρι αθλητικά με μία πιο βραδινά και επίσημα κομμάτια. Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει να πειραματιστείς ακόμη περισσότερο με το στυλ σου, ένα ζευγάρι sneakers θα σε βοηθήσει να κάνεις την αρχή! Λεοπάρ ή μεταλλικές λεπτομέρειες, αυστηρές μονοχρωμίες και διπλές σόλες, όποιο κι αν είναι το σχέδιο που πιστεύεις πως σου ταιριάζει καλύτερα, θα το βρεις σίγουρα στη μοναδική συλλογή της Adam's Shoes!

999000

Οι διαχρονικές ψηλοτάκουνες γόβες

Όσο μεγάλος κι αν είναι ο ενθουσιασμός μας για τις νέες τάσεις που προκύπτουν κάθε σεζόν στον χώρο της μόδας, τόσο η αφοσίωσή μας σε κλασικά κομμάτια, όπως τα ankle boots ή οι ψηλοτάκουνες γόβες επιβεβαιώνεται! Ακριβώς για αυτό, είναι απαραίτητο κάθε γυναίκα να περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα ζευγάρι στην παπουτσοθήκη της. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που διαθέτεις ήδη ένα ζευγάρι και ενδιαφέρεσαι να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου, σου προτείνω ανεπιφύλακτα μία ευκολοφόρετη απόχρωση όπως το μπορντό σε καστόρι ή ένα total μαύρο snake skin, το οποίο θεωρείται και ένα από τα must have της χρονιάς. Ωστόσο, αν είσαι ιδιαίτερα ψηλή, ιδανικό θα ήταν να προτιμήσεις ένα πιο χαμηλό και χοντρό τακούνι, το οποίο έχει τις προϋποθέσεις να σε συντροφεύει όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

vrady

Αρβυλάκια για εμφανίσεις που… ροκάρουν

Παρότι βρίσκονται τελευταία στη λίστα, τα αρβυλάκια κάθε χειμώνα έχουν τη «νούμερο ένα» θέση στην καρδιά μας, και όχι μόνο στη δική μας, αφού Rihanna, Miley Cyrus και Hailey Bieber τα τιμούν σε πολλές από τις εμφανίσεις τους. Σε περίπτωση που δεν διαθέτεις ούτε ένα ζευγάρι πατροπαράδοτα αρβυλάκια στην γκαρνταρόμπα σου, ετοιμάσου φέτος να κάνεις την αρχή, επιλέγοντας ένα από τα μοντέρνα σχέδια που υπάρχουν στη συλλογή της Adam’s Shoes! Λευκό και μπορντό λουστρίνι, πασπαρτού μαύρο ματ, γούνινη εσωτερική επένδυση και… δεν περιγράφω άλλο! Όλα τα σχέδια είναι υπέροχα και δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα σε βολέψουν όχι μόνο στις καθημερινές αλλά και στις πιο λαμπερές σου εμφανίσεις.

emfaniseis

Κλείνοντας, μην ξεχνάς πως όποιο παπούτσι κι αν αποφασίσεις να προσθέσεις στα look σου, η Adam’s Shoes, η εταιρία που τόσα χρόνια εμπιστευόμαστε, δημιούργησε φέτος για εμάς μία «πλούσια» και σύγχρονη collection που σίγουρα περιλαμβάνει αυτό το σχέδιο που χρειάζεσαι για την επερχόμενη σεζόν!

Για περισσότερες πληροφορίες, tips και ιδέες: www.adamsshoes.gr, Facebook & Instagram Adam's Shoes, Θεσ/νίκη 2310 682222, Αθήνα 210 9024435, Κύπρος 357 22 346151

Facebook Adam's Shoes

Instagram Adam's Shoes