Τι γίνεται όταν το απόλυτο It-Girl συναντάει το πιο cool αθλητικό brand;

Διονυσία Καλαποθαράκου
Τι γίνεται όταν το απόλυτο It-Girl συναντάει το πιο cool αθλητικό brand;

«Γίνεται» η νέα συλλογή Reebok x Gigi Hadid Fall/Winter 2019-2020 και είναι η επιτομή του athleisure chic style που πρεσβεύει τόσο το label όσο και το κορυφαίο μοντέλο.

C22301 C22301 FW19 Gigi Hadid Capsule Look01 Beige Social 01.jpg 530637
IMG 9509
C22301 C22301 FW19 Gigi Hadid Capsule Look02 Blue Social 06.jpg 530657

Η ιέρεια του σύγχρονου αθλητικού, αντισυμβατικού και προοδευτικού στυλ, η 24χρονη Gigi Hadid συνεργάζεται για ακόμα μία φορά με την Reebok αποκαλύπτοντας το επόμενο κεφάλαιο στη συνεργασία τους, τη νέα συλλογή Reebok x Gigi Hadid Fall/Winter 2019-2020. Leggings, φούτερ, σοφιστικέ αθλητικά παπούτσια, sexy crop tops loose track pants και jackets σχεδιασμένα σύμφωνα με την urban 90s αισθητική, πλαισιώνουν αυτό το καινούργιο fashion project και μας αποδεικνύουν στη πράξη πως τα αθλητικά ρούχα δεν είναι μόνο για το γυμναστήριο… είναι για τις καθημερινές, fashionable εμφανίσεις μας. Η Gigi Hadid, ως διεθνές style icon και top model, μεταφέρει τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές της από την πασαρέλα στη γκαρνταρόμπα με μια σειρά από νέα ρούχα και παπούτσια που συνδυάζουν την κληρονομιά της Reebok με τις παιδικές αναμνήσεις της Hadid από την ύπαιθρο. «Με εμπνέουν τα πάντα στη φύση. Το φως, τα χρώματα, η ενέργεια και η πολυπλοκότητά της. Η δεύτερη συλλογή μου σε συνεργασία με το brand εμπνέεται από όλα αυτά» λέει η μεγάλη.

Tι ξεχωρίσαμε ήδη; Το super stylish μαύρο κολάν με τις ντελικάτες, εξώραφες λεπτομέρειες, τα ροζ-nude sneakers και το crop φούτερ σε μπεζ-μαύρες αποχρώσεις το οποίο μπορεί να φορεθεί με κολάν στη γυμναστική και με ψηλόμεσο denim παντελόνι, Chelsea boots και biker jacket στην έξοδό μας. Και τα τρία αυτά κομμάτια μαζί δημιουργούν ένα all day look που «υπηρετεί» τις αρχές του athleisure χωρίς να χάνει την κομψότητα αλλά και την χρηστικότητά του.

Η τολμηρή προσωπικότητα και η αστείρευτη ενέργεια του γνωστού μοντέλου φαίνονται ξεκάθαρα και στα υπόλοιπα σχέδια της συλλογής Reebok x Gigi Hadid , ενθαρρύνοντας τους fans της να ζήσουν τη δική τους περιπέτεια και να γίνουν ένα με την ύπαιθρο, σε κάθε σημείο του πλανήτη. Η συλλογή Reebok x Gigi Hadid προσεγγίζει το ιστορικό στιλ της Reebok από τα 90s με μια φρέσκια ματιά που συνδυάζει τεχνολογία, λειτουργικότητα και διαφορετικά χρώματα. Τα σχέδια διέπονται από μια λειτουργική αισθητική, όπως φαίνεται στην κομψή σχεδίαση με φερμουάρ του αγαπημένου μας sneaker DMX 2k Zip, αλλά και στα ρούχα της συλλογής, όπως οι loose φόρμες, οι αμάνικες μπλούζες και τα μπουστάκια με έναν ώμο.

Η αγάπη της Gigi για τις outdoor δραστηριότητες και τη ζωή στην ύπαιθρο φαίνεται και στη χρωματική παλέτα που επιλέγει, με το χακί της ερήμου και το μπλε του ουρανού να κυριαρχούν, μαζί με το διαχρονικό άσπρο και του μαύρο. Διάλεξε και εσύ ποια κομμάτια της collection εναρμονίζονται με το στυλ σου και συμπληρώνουν την γκαρνταρόμπα σου και κάν’ τα δικά σου με την ίδια αποφασιστικότητα που η Gigi προχωράει στα μεγαλύτερα catwalks του πλανήτη. Go Girls!

IMG 9505

Info: Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο reebok.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα.