Η «Black Friday» στα ‘ALE είναι λίγο πιο υπέροχη από τις ήδη υπέροχες Παρασκευές

Διονυσία Καλαποθαράκου
Η «Black Friday» στα ‘ALE είναι λίγο πιο υπέροχη από τις ήδη υπέροχες Παρασκευές

Kαι σου εξηγούμε αμέσως το γιατί ενώ ταυτόχρονα σου προτείνουμε τα must have items του Δεκεμβρίου.

Το Σάββατο είναι ένα βήμα πιο κοντά στην Κυριακή, η Κυριακή είναι σχεδόν Δευτέρα και με αυτά και με αυτά καταλήγουμε όλες να θεωρούμε την Παρασκευή «την καλύτερη ημέρα της εβδομάδας». Αυτήν που θα έχεις όρεξη να βγεις γιατί «αύριο δεν ξυπνάς νωρίς», αυτήν που θα προγραμματίσεις να δεις όλους τους φίλους που δεν προλαβαίνεις να κάνεις catch up τις καθημερινές, αυτήν που απλά θα χαλαρώσεις σπίτι, θα φας πίτσα και θα δεις Netflix μέχρι τις πέντε το πρωί. Στις 29 Νοεμβρίου όμως υπάρχει ένας ακόμα λόγος να λατρέψεις λίγο παραπάνω τις Παρασκευές και στον δίνουν τα καταστήματα ‘ALE. Η ale black Friday είναι γεγονός και εμείς μπορούμε να αποκτήσουμε τα must have items του Δεκεμβρίου στις καλύτερες τιμές. Ρούχα και αξεσουάρ που όχι μόνο δεν θεωρούνται off season αλλά ακολουθούν τα top fashion trends της σεζόν, μπορούν να γίνουν δικά σου με ένα ποσοστό έκπτωσης που μόνο το επίθετο «μαύρη» δεν δικαιολογεί μπροστά από τη λέξη «Παρασκευή».

Stylish φορέματα στο all time classic μοτίβο του πιε ντε πουλ, κλασικά L.B.D, πρακτικά backpacks, grunge denim φούστες για όσες θέλουν να αποτίουν φόρο τιμής στα 90s όχι μόνο ακούγοντας Garbage και βλέποντας «Φιλαράκια», αλλά φορώντας και τα αντίστοιχα κομμάτια. Και τέλος τα Ιt-shoes του Δεκεμβρίου, το αντικείμενο του πόθου κάθε fashionista: oι μαύρες καουμπόικες μπότες, μπορούν να γίνουν δικές σου σε πολύ χαμηλότερη τιμή στην black Friday ale. Γιατί για να αποκτήσεις τα must have items αυτής της εποχής το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία επίσκεψη στο www.ale.com.gr ή σε κάποιο κατάστημα ‘ALE…. Τις προτάσεις για την shopping list σου στις παρέχουμε εμείς παρακάτω. «Friday I'm In Love»… με τις έξυπνες αγορές! (ας μας συγχωρέσουν οι Cure για την παράφραση)

5207251253758 1 1

#1 Cowboy Boots

Από τις street style φωτογραφήσεις των fashion influencers μέχρι τα catwalks των πιο σπουδαίων διεθνών Οίκων Μόδας, οι καουμπόικες μπότες «περπάτησαν παντού» και βρέθηκαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη φέτος. Εκτός από την γκαρνταρόμπα σου. Και αυτήν την black Friday ale αυτή η αδικία ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί.

denim fousta

#2 Denim Φούστα

Οι Garbage τραγουδούσαν το «Only Happy When It Rains» και όλες θέλαμε να σηκώσουμε τα μανίκια από τα logo φούτερ μας και να αρχίσουμε να χοροπηδάμε στον αέρα. Θέλαμε επίσης να φορέσουμε και μία cool jean φούστα σαν και αυτήν παραπάνω. Τότε δεν την είχαμε δυστυχώς στην ντουλάπα μας. Τώρα μπορούμε να την προσθέσουμε και να μην την ξαναβγάλουμε από πάνω μας ποτέ. Με ή χωρίς συνοδεία μουσικής.

forema ballon

#3 Μini Μαύρο Φόρεμα

Λίγα ρούχα κολακεύουν το ίδιο όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως σωματότυπου και στυλ, και ένα από αυτά είναι σίγουρα ένα μαύρο, mini φόρεμα σε loose γραμμή. Διάλεξε ένα που να έχει ενσωματωμένη ζώνη για να τονίζει τη μέση σου, αλλιώς φόρεσε μία δερμάτινη από πάνω και θα έχει δημιουργήσει το πιο θηλυκό, all day look.

backpack

#4 Καφέ Backpack

Πρακτικό και κομψό, αυτή η τσάντα πλάτης μπορεί να σε συνοδεύσει σε όλες σου τις υποχρεώσεις και «να σου λύσει τα χέρια», όχι μόνο σε ό,τι αφορά θέματα στυλ αλλά και χρηστικότητας. Βάλε μέσα όλα τα απαραίτητα, συνδύασέ το με γήινες αλλά και μαύρες αποχρώσεις και κάνε τη διαφορά με κάθε σου outfit.

forema pie nte poul

#5 Μaxi Φόρεμα με Πιε ντε πουλ Moτίβο

Αν θες να φορέσεις το καρό στην πιο ροκ εκδοχή του, γιατί δεν είσαι οπαδός των ρομαντικών συνόλων αλλά των πιο edgy looks, τότε χρειάζεσαι το παραπάνω shirt dress. Mε μαύρες μπότες και ένα biker jacket μόνο «νοικοκυρά στα 60s» δεν θα θυμίζεις με το καρό σου φορεματάκι.