Shopping Destination: H Tοmmy Hilfiger μόλις λάνσαρε το νέο της e-shop και μας έκανε τόσο χαρούμενες

Shopping Destination: H Tοmmy Hilfiger μόλις λάνσαρε το νέο της e-shop και μας έκανε τόσο χαρούμενες

Όλες οι συλλογές του αγαπημένου μας brand τώρα είναι ένα «κλικ» πιο κοντά μας.

TH Fall2019 TommyJeans Lookbook Look 18 Detail01

Κάθε κοπέλα με στυλ και υψηλή αισθητική αγαπάει το shopping. Aυτό είναι κάτι σαν τον «άγραφο νόμο της fashionista». Τι άλλο όμως αγαπάει αυτή η κοπέλα; Tην ευκολία που της παρέχουν οι online αγορές και την ευκολία να κάνει τα ψώνια της από την άνεση του καναπέ της. Και η Tοmmy Hilfiger μέσα από το λανσάρισμα του νέου της e-shop, tommy.com, μόλις κατάφερε «να ενώσει» αυτές τις δύο μεγάλες αγάπες και να χτίσει με τον αγοραστικό κοινό μία σχέση αιώνια και άρρηκτη… σαν έναν επιτυχημένο γάμο που κάνει πράξη το «για πάντα».

Κάνοντας scroll down στο νέο αγαπημένο μας διαδικτυακό προορισμό βλέπουμε ολόκληρη τη γυναικεία, ανδρική και παιδική συλλογή Τοmmy Hilfiger, τη συλλογή Tommy Sport, τη συλλογή Tommy Jeans καθώς και τις συλλογές Footwear & Accessories. Επίσης, είναι διαθέσιμες και οι capsule συλλογές: η Tommy X Zendaya, την οποία έχει σχεδιάσει το label μαζί με την Αμερικανίδα ηθοποιό και πρωταγωνίστρια των τελευταίων ταινιών Spider-Μan. Eπίσης στο tommy.com μπορούμε να βρούμε τη συλλογή Tommy X Lewis, η οποία φέρει την υπογραφή του επί 5 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή FIA Formula OneTM, Lewis Hamilton καθώς και τη συλλογή Tommy X Mercedes.

boufan



Puffer jacket

Zακάρ πουλόβερ, preppy φορέματα, oversized φούτερ, puffer jackets αλλά και old school blazers, συμπληρώνουν την ιδανική χειμερινή γκαρνταρόμπα και βρίσκονται στο νέο e-shop της Tommy Hilfiger, ένα βήμα μακριά από τη δική μας ντουλάπα και ένα βήμα πιο κοντά στη λίστα με τα δώρα που θα ζητήσουμε από τον Άη Βασίλη. Τι θα πει «είσαι πολύ μεγάλη για να πιστεύεις στην ύπαρξή του;» Είμαι και αρκετά μεγάλη για να «πιστεύω» στις stylish ενδυματολογικές επιλογές και για να αγαπώ τις casual, αλλά και τις sophisticated εμφανίσεις.

77u65



Φούτερ με κουκούλα

Και στις collection Tommy Hilfiger F/W 2019, μπορώ να τις βρω όλες. Τα denim και τα καρό παντελόνια αναβαθμίζονται με TH stretch flex τεχνολογία, το iconic puffer έρχεται γεμισμένο με το πρωτοποριακό και οικολογικό Re:Down® υλικό και τα πουλόβερ είναι επανασχεδιασμένα με πολυτελές μαλλί.

ujt



Maxi φόρεμα

Τα girly φορέματα και οι φούστες του brand δίνουν έναν νέο ορισμό στο coolness με το μονόγραμμα «TH» ως print, και συνδυάζονται ιδανικά με color-blocked πλεκτά και hoodies δημιουργώντας απροσδόκητες σιλουέτες, αντιπροσωπευτικές του athleisure trend που κυριαρχεί στο διεθνές, fashion στερέωμα.

zakar



Zακάρ πουλόβερ

Κομμάτια που ενώνουν το streetwear με τη high end fashion, τώρα μπορούν να γίνουν δικά μας με το πάτημα ενός κουμπιού και αν αυτό δεν είναι αρκετό για να μας πλημμυρίσει αγάπη μέρες που είναι, τότε τι είναι; «All You Need Is Love»… που έλεγαν και οι Beatles και ένα οnline store, σαν το tommy.com, που έχει τα πιο κομψά ρούχα και αξεσουάρ… προσθέτουμε εμείς τη στιγμή που γεμίζουμε ήδη το καλάθι μας.

Ιnfo: Οι συλλογές Tοmmy Hilfiger για τον χειμώνα 2019 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και στο tommy.com.

Δες επίσης: Cover Me: Statement παλτό και σακάκια από τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger για ultra chic looks